Begyndere

Prøvemedlemsskab af Dejbjerg Golf Klub har en varighed på 3 måneder.
Et prøvemedlemskab er et midlertidig medlemskab af Dejbjerg Golf Klub, hvor du kan se om det at spille golf er noget for dig, uden de store økonomiske udgifter.

Efter endt prøvemedlemsskab tager det enkelte prøvemedlem stilling til om ordinært medlemskab af Dejbjerg Golf Klub ønskes.

I forbindelse med endelig indmeldelse i klubben, skal der betales ordinært kontingent for den resterende del af året. Det første år betales således kun forholdsmæssigt kontingent. Kontingentet reduceres efter en faldende skala afhængig af hvor fremskreden sæsonen er.

Et prøvemedlemsskab inkluderer for voksne:

5 gruppelektioner á 50 min. + 2 individuelle lektioner hos klubbens træner samt gratis træningsbolde. For at få bagmærke skal du have deltaget i/bestået følgende: 5 gruppelektioner, 2 teoriaftener, skriftlig teoriprøve, bestået prøve på pay & play banen, opnået 15 point én gang på den store bane.

For juniorer:

Deltagelse i juniorernes fællestræning. Vedrørende tidspunkterne for juniorernes fællestræning henvises anden sted her på hjemmesiden, til opslagstavlen eller træneren.

Ønsker du prøvemedlemsskab af Dejbjerg Golf Klub, bedes du venligst udfylde nedenstående Kontaktformular og fremsende/aflevere den til Dejbjerg Golf Klub, Letagervej 1, Dejbjerg, 6900 Skjern, tlf. 97 350009, samt indbetale nedenstående beløb for prøvemedlemsskabet.

Betaling bedes foretaget via homebanking 7651 1039885.

Se også vores tilbud nedenfor.

Efter at Dejbjerg Golf Klub har modtaget indmeldelsen og kontingentet for prøvemedlemsskabet, vil blandt andet informationsfolder om Dejbjerg Golf Klub, samt hæftet "Kom i gang - golf for begyndere", regelbog og en pitchfork straks blive tilsendt, således du hurtigt kan komme i gang med golfspillet.

Kontinget prøvemedlemmer:
Senior DKK 500,-
Juniorer (indtil 18 år) DKK 500,-

Se tilbud under akuelle tilbud

Kontakt kontoret for at høre mere om priser.

Kontakt kontoret