vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 21. februar 2017

Skrevet d. 27/02-2017 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 21. februar 2017

Deltagere:   Frits Christensen (FC), Hanne Pliniussen (HP), Hans Peter Ø. Mikkelsen (HPM), Inger Marie Andersen (IMA), Jens Peder Jespersen (JPJ), Kurt Dalgaard (KD), Peder Bro Iversen (PBI), Peder Nordestgaard (PN) og Hanne Häggqvist

Referent:     Hanne Häggqvist

  1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 16. januar 2017. Referatet blev godkendt og underskrevet.

  2. Økonomi. HPM gennemgik regnskabet pr. 31. januar 2017. Disk. af proceduren for godkendelse/betaling af fakturaer. Der skal altid laves en skriftlig aftale ved leje af maskiner, så vi ikke får nogle overraskelser. HH er ved at undersøge hvorfor de 2 sidste fakturaer fra Jysk Energi er så høje. PN – en god ide at lave et periodiseret regnskab mindst engang i kvartalet. Regnskab/budget gennemgås nøje den 1. marts 2017 kl. 17.00. Medlemsstatistik blev gennemgået. Vi mangler senior medlemmer. Greenfee statistik gennemgået.
  3. Investering Leif mangler en læsser. Gator er købt. Finansieringen er ikke på plads. Minilæsser lejes indtil finansieringen er på plads.
  4. Eventuel revision af vedtægter. KD har aftalt et møde med Kim Uldahl fra DGU onsdag den 22. februar. Her skal der tages en forberedende snak om, hvilke ting i vedtægterne, der evt. skal ændres. KD har ind til videre tænkt på følgende: Et bredere formål – Ingen indskud – Konstituering uden hon. sekretær – Ændret regnskabsår. Vi bruger både de kommunale og DGU’s eksperter/jurister ved en eventuel ændring af vedtægterne. KD og HH deltager i mødet. 
  5. Pris på spilletøj. Da vi får ekstra grupperabat hos Backtee, er der givet et godt tilbud på spilletøj. FC alle udvalg bør støtte vor egen shop.

  6. Jubilæum HH udleverede budgettet for jubilæumsaktiviteterne og gennemgik den. Der er solgt annoncer for 103.500 kr. + moms til jubilæumsavisen.

  7. Golfpas Vestjylland. Foldere bliver uddelt på ”Ferie for Alle” i Herning den 24. – 26. februar på Blåvands Huks stand. Hjemmesiden er færdig. Der satses i første omgang på det danske marked. Vi skal reklamere for det på facebook. 10.000 kr. fra hver af de deltagende klubber til markedsføring. Tages fra PR budgettet.

  8. Bravo Tours – fornyelse af samarbejdsaftale. KD orienterede om mødet den 7. februar 2017 med Thorkild Pedersen og om Thorkilds mail af den 20. februar om opsigelse af aftalen, som er taget til efterretning.

  9. Tilbygning til golfbiler. Vi er ved at undersøge behovet for plads til golfbiler, så vi har et reelt billede. Erik Peetz har udarbejdet et forslag til udvidelsen, som giver plads til 12 biler og et depotrum. KD gennemgik forslagets tegninger og budget. Vi søger følgende fonde om midler til projektet: Jysk Energi Fonden, Sdr. Lem Andelskasse Fond, VKR Fonden. Vi har fået 7.000 kr. fra Rahbek Fonden til projektet. KD og HH udarbejder ansøgninger til de forskellige fonde.

  10. Shoppen når Johnny har fri i weekender?

    Der skal søges i nyhedsbrev og på hjemmesiden om der er nogen der vil hjælpe de pågældende weekender. Der skal lægges vægt på at de vil få en grundig instruktion. Som 2. prioritet, der skal der søges frivillige til at hjælpe mandag og fredag.

  11. Orientering fra udvalgene.

    Turneringsudvalg – HP – Gitte Sig og HP er ansvarlig for hjemmesiden og Facebook for turneringsudvalget. Jubilæumsturneringen skal fremgå af turneringsprogrammet.
    PR udvalg – FC – Der har været afholdt møde med klubber i klubben samt udvalg. Her blev der orienteret om at det er udvalgenes opgave at opdatere hjemmesiden samt komme med nyheder til samme og til Facebook. I uge 10 er der møde i udvalget vedr. hjemmesidens opbygning.
    Sponsorudvalg – HH – Alle sponsoraftaler på nær en er fornyet. Der er kommet en ny sponsor til hul 17, så der bestilles et nyt skilt.
    Husudvalg – HH – Der skal være møde i udvalget den 22. februar hvor bl.a. vagterne fordeles.
    Begynderudvalg – IMA – Mentorer får en ny rolle i forhold til kontaktpersonen. Bjarne G. Hansen er ansvarlig for hjemmesiden og Facebook. Der er fokus på fællesskabet og at det skal være sjovt at spille golf. Forslag om at lave specielle teesteder for dem med HCP 55-72. De nyes spil på pay & play banen skal organiseres så der er nogen at spille med.
    Baneudvalg – JPJ – Der er fældet træer og tyndet ud i venstre side på hul 15. Alle greens er proppet. Maskinerne er klargjort til sæsonen. Der skal laves dræn bag greenen på hul 15. Al overarbejde på hverdage skal undgås. Leif har en generel bekymring for budgettet. 16. maj er der markvandring, hvor Svenningsen demonstrerer en satellitstyret fairwayklipper. Vi har fået foræret en toiletvogn, som trænger til en kraftig renovering. Det vil koste 15.000 kr. at sætte den i stand. Det bliver ikke gjort nu.
    Juniorudvalg – PBI – Der er møde i udvalget den 22. februar. Der er træning tirsdag og onsdag skiftevis hver anden uge. Bambitræning og juniorlejr planlægges i morgen.
    Sportsudvalg – PBI – Johnny deltager ikke på nogen af holdene i år.

  12. Orientering ved formand og daglig leder.

    KD orienterede om møde med Vestjysk Bank og om nyt tiltag, som går ud på, at hvis vi kan skaffe et møde mellem en potentiel ny kunde og Vestjysk Bank, så får Dejbjerg Golf Klub 500 kr. Der er ved at blive oprettet Mobilepay. Invitation til møde om Fundraising – KD deltager. Erik Peetz er kommet med en ide om at plante hæk omkring træterrassen. Det er en god ide til at tage vinden, men den vil tage udsigten til 18. green. Så det er ikke en løsning på vindproblemet bestyrelsen kan tilslutte sig. Det vil være en god idé at få præciseret, at det kun er fuldgyldige medlemmer, som kan tegne et fjernemedlemskab. Vejviseren ved hækken på parkeringspladsen fjernes til oprydningsdagen. På sigt skal der en højere mast op med en projektør. Skjern Håndbolds tilbud om at være med til spinning, hvor vi finder kørere og sponsorer og halvdelen af det sponsorerede beløb går til Skjern Håndbold. Vi ser tiden an. Open by Night – Bestyrelsen tager sig af den 28. april og den 21. juni og begynderudvalget af de sidste 2.

  13. Eventuelt. HPM spurgte til Try Out prisen i 2017. Den bliver solgt til de aftalte 500 kr., som der også er budgetteret med. HPM – hjemmesiden, header med referat af baneudvalgsmøde fjernes. HPM beder PR udvalget om at gøre hjemmesiden mere levende. D-rækken i Regionsgolf blev ikke til noget, da der kun var 2 tilmeldte.