vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 22. februar 2016

Skrevet d. 29/02-2016 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 22. februar 2016

 

Deltagere:   Peder Bro Iversen (PBI), Hans Peter Ø. Mikkelsen (HPM), Jens Peder Jespersen (JPJ), Kurt Dalgaard (KD), Frits Christensen (FC), Hanne Häggqvist (HH)

Afbud:          Mads Møller, Vagn Krogsgaard og Birthe Guldbrand

Referent:     Hanne Häggqvist

 

  1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 14. januar 2016. Referatet blev godkendt og underskrevet.

  2. Økonomi. HPM gennemgik regnskabet pr. 31. januar 2016. Der blev spurgt ind til følgende punkter i baneomkostningerne: Frø, sand og lign, Brændstof til maskiner samt Vedl. dræningsanlæg. Der er lavet et nyt budget for baneomkostninger for resten af regnskabsåret, som blev gennemgået og diskuteret. Det nye budget blev godkendt med en overskridelse på 160.000 kr. Der afsættes 30.000 kr. til køb af enten en traktor eller en mandskabsvogn. Der skal arbejdes på at få en flexjobber der kan arbejde ca. 20 timer om ugen. Disk. af løn/afspadsering hos greenkeeperne. HH kontakter 3F for at aftale møde, så ansættelsesaftalerne kan laves i henhold til overenskomsten med hensyn til overtid. HPM orienterede om at vi har fået afslag på tilskud til voksenlærling, da greenkeeper ikke er på positivlisten.

  3. Restauranten. Regitze Møller Frich er ansat pr. 1. marts 2016. Orientering om ansættelsesaftalen ved KD. Orientering om telefon og PC.

  4. Medlemsmøde om visioner og strategier. KD orienterede om opdelingen af punkterne fra mødet i november, således at der kan dannes 6 grupper. Kim Uldahl fra DGU styrer mødet.

  5. Ordensregler. Baneservice har gennemgået ordensregler og er kommet med en indstilling til ændringer til bestyrelsen. Bestyrelsen gennemgik ordensregler og der blev foretaget enkelte rettelser. De nye ordensregler blev godkendt.

  6. 50 års jubilæum. HH orienterede om det første møde i udvalget. Til bestyrelsesmøde i april vil der foreligge et budgetudkast samt idekatalog/plan.

  7. Greenfeekort/voucher. Det blev besluttet at de gamle greenfee kort skal byttes. Der sendes mail ud til de som har greenfeekort og som vi har kendskab til. Skal byttes senest den 30. september 2016. Herefter kan greenfeekortene stadig benyttes. Der skal være en flexibel overgang.

  8. Orientering fra udvalgene. Turneringsudvalg – Intet at bemærke. PR- og sponsorudvalg - KD viste forslag til infofolder, som blev godkendt. KD arbejder videre med den. Disk. af salg af sponsorater/partneraftaler. KD deltager i Turistkonference. Sportsudvalg – PBI – Der holdes møde i udvalget den 6. marts. Juniorudvalg – PBI – Der holdes møde i udvalget den 14. marts. Disk. af juniorkontingent. Baneudvalg – JPJ – Oprydningsdag den 19. marts. Teesteder – der bruges farver i år. Disk. af Ingenium Golf til opmåling af banen til baneguide og teested skilte. Ikke pt. Begynderudvalg – HH – Vagn Krogsgaard har spurgt om klubben vil betale kursusgebyr samt kørsel for at der er nogle fra begynderudvalget der deltager i kursus med Temaet – Fastholdelse af medlemmer. Dette blev godkendt.

  9. Orientering ved formand og daglig leder. KD spurgte til hjemmeside udvalget. Udvalget er ikke kommet meget længere. Nye teestedskilte – skal med på næste bestyrelsesmøde, hvor der skal træffes beslutning om hvad og hvordan. HH – har gennemgået medlemslisten, og fundet at vi i systemet har 105 medlemmer, som har HCP 54. Skal disse have HCP 72 så også de kan få en positiv oplevelse med at gå ned i HCP. Alle disse ændres til HCP 72. HH – har undersøgt på nettet prisen på reklame på lystavlen ved rundkørsel i Skjern. Det koster for 1 uge 350 kr. og for 1 måned 1.000 kr. men det er ikke oplyst tidsintervaller og længde på visning. Skal undersøges nærmere. FC. HH – VKR Fonden har en samlet pulje på 150.000 kr. til et bestemt projekt. HH foreslår af vi søger til garage til golfbiler. Der sendes ansøgning.

    1. Prisen på øl i automaten (20 kr.) og i restauranten (25/35 kr.) fastholdes. Der gives ikke kredit i restauranten til hverken medlemmer eller greenfee gæster. Disk. af om der skal kræves depositum ved privat fester. Nej, men det er kontant betaling.
  10. Personale m.m.