vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 22. marts 2017

Skrevet d. 29/03-2017 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmødet den 22. marts 2017

 

Deltagere:   Frits Christensen (FC), Hans Peter Ø. Mikkelsen (HPM), Inger Marie Andersen (IMA), Jens Peder Jespersen (JPJ), Kurt Dalgaard (KD), Peder Bro Iversen (PBI), Peder Nordestgaard (PN) 

Afbud:          Hanne Pliniussen 

Referent:     Hanne Häggqvist

  

  1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 21. februar 2017. Referatet blev godkendt og underskrevet.
  2. Økonomi. Medlemsstatistik – HH udleverede denne som blev diskuteret. Vi mangler seniormedlemmer. Der er budgetteret med at vi får 65 nye seniormedlemmer i år. FC – vil det være en ide at ringe til dem, der er blevet slettet på grund af restance. Navnene på disse blev gennemgået og fordelt blandt bestyrelsesmedlemmerne. Greenfee statistik – HH udleverede og statistikken blev gennemgået. Budgetopfølgning – Der er fundet besparelser på 150.000 kr. på banen som reelt er 50.000 kr. Sportsudvalget har skåret 13.000 kr. af deres budget og administrationen har fundet 15.000 kr.

    Maskininvesteringer – der er købt en minilæsser på auktion til 123.000 kr. mod de 163.000 kr. der egentlig var aftalt. Der er lavet en leasingaftale om en John Deere Gator – arbejdsbil. Forskellige finansieringsmuligheder som alternativ til kassekreditten skal undersøges. Det undersøges om vi skal have et nyt økonomisystem. PN arbejder på sammenligningstal.

    Drøftelse af greenfee takster på Pay and Play banen. Priserne er trykt i forskellige medier. Tages op til diskussion til budgetlægningen.
     
  3. Eventuel revision af vedtægter. Efter mødet med Kim Uldahl, er der lavet et udkast med foreløbige forslag til ændringer vedrørende: Indskud (§4 og §5 (nødvendig præcisering)), regnskabsår (§7), generalforsamling (§8) og bestyrelsen (§9). Kim vender tilbage med forslag vedr. formålsparagraf m.m.

    Det afgørende for om vi skal lave en vedtægtsændring er, at vi mener at regnskabsåret skal ændres til at følge kalenderåret. KD gennemgik forslag til ændringer.

    Diskussion af om det er hele bestyrelsen, der skal underskrive vedtægterne eller om det er nok med dirigentens underskrift. HH spørger GAF medlemmer om de har en bredere formålsparagraf, for at vi kan få nogle input.
     
  4.  Mailpolitik. Skal antallet af mails, som sendes til hele bestyrelsen, begrænses? HH skal som hidtil sende mails til bestyrelsen. Bestyrelsesmedlemmer må selv slette de uaktuelle mails.

  5. Jubilæum PDF filerne med aktiviteter i årets løb samt jubilæumsturneringen sættes på hjemmesiden samt FB.

  6. Tilbygning til golfbiler. Der er sendt ansøgninger til Sdr. Lem Andelskasses Fond og Jysk Energi Sponsorpulje. Der skal sendes til VKR Fonden.
    Rahbek Fonden – Mulighederne hos Rahbek Fonden undersøges. 

  7. Orientering fra udvalgene.

    Juniorudvalg – PBI – Der er nu styr på kredsturneringen og ranglisteturneringen.

    Sportsudvalg – PBI – Holdt møde søndag den 19. marts. Der købes spilletøj i shoppen.

    Baneudvalg – JPJ – Der er oprydningsdag lørdag den 25. marts. Der plantes en bøgehæk for enden af terrassen mod vest og mod syd for at stoppe for vinden ved terrassen. Der er indkøbt lilla koste til begynderteesteder. Bliver klar ca. 1.maj.

    Sponsorudvalg – HH – Det var en rigtig god aften hos Vestjylland Forsikring, hvor 35 sagde ja til et møde med Vestjylland Forsikring.

    Begynderudvalg – IMA – Der er møde tirsdag den 28. marts som primært er omkring den nye mentorordning. Der er stor fokus på nye medlemmer de første 2 år.

    PR udvalg – FC – Diabetesforeningen kontaktes angående sundhedsugen. Udvalget har haft et møde hvor hjemmesiden blev gennemgået. Der vil den næste tid blive foretaget nogle ændringer. Opfølgningsmøde om et par måneder. FC gennemgik bemandingen af åben lørdage i april måned. Info til FB grupper skal ikke blot være til Skjern FB gruppe men så vidt muligt til alle byer i kommunens FB grupper. Kan vi få et samarbejde i gang med Ældre sagen. 

  8. Orientering ved formand og daglig leder.

    HH gjorde opmærksom på at der pt. kun er 1 der har meldt sig som afløser i shoppen i weekenderne, hvor Johnny har fri. HH laver en nyhed på hjemmesiden igen, hvor det pointeres at det helst kun skal være 1 gang om måneden. HH spørger også til klubber i klubbens opstartsmøder om de vil hjælpe.

  9.  Eventuelt. IMA orienterede om DGU’s repræsentantskabsmøde.