vis-nyhed

« Tilbage

Fra restauranten i Dejbjerg Golf Klub.

Skrevet d. 01/03-2017 af: Flemming Jørgensen

Til alle klubbens medlemmer!

 
Nu er det blevet 1. marts og vi overtager nu driften af restauranten i Dejbjerg Golf Klub.
 
Vi glæder os meget til at rykke ind i Dejbjerg Golf Klub, hvor vi håber og tror, at vi kan være med til at hæve serviceniveauet for vores medlemmer og alle de greenfee spiller, som "forhåbentligt" vil besøg vores golfbane i 2017, som er jubilæums år.
 
Vores ambitionsniveau for driften af restauranten er, at vi kan holde åbent hver dag fra 1. april til 1. oktober. Vi ønsker at man i Dejbjerg Golf Restaurant i ro og mag kan nyde gode danske retter, med et lille pift af lokale vestjyske råvare.
 
Det har været en "øvelse" at få klubbens medlemmers ønske til forplejning og et fornuftigt prisleje til at ramme hinanden, men vi håber at vi har ramt det, så alle parter bliver tilfredse med samarbejdet.
 
Bemandingen af Golf Restauranten taler sit eget sprog, det er personale som er uddannet på Stauning Havn, så der kommer et rutineret og fagligt dygtigt personale, som alle glæder sig til at servicere alle de glade golfspiller, som vil besøge Dejbjerg Golf Klub.
 
Hvis der er nogen som ønsker vi er tilstede i restauranten i perioden fra 1. marts til 31. marts, så ringer I på telefon 5260 1919 eller skriver en mail på klubbens hjemmeside, og vi laver en aftale om at vi åbner, sådan vil vi gerne ved fælles hjælp at vi løser marts måned.
 
I weekenden med den 1. april vil vi markere åbningen med ”lidt ekstra”, som vi vil skrive ud til jer om senere.
 
Vi tilbyder også at holde din næste fest i klubbens flotte lokaler. Vi har allerede flere selskaber, som vil betyde at lokalet vil være forbeholdt vores gæster, og i den forbindelse vil vi bestræbe, at der kommer så lidt gene som overhovedet muligt. Her er det vigtigt at man følger med på hjemmesiden og vi skal nok skilte så godt vi nu kan.
 
Til sidst vil jeg ønske alle et fantastisk godt jubilæums år og jeg glæder mig til vores samarbejde.
 
Flemming Jørgensen