vis-nyhed

« Tilbage

Fuldt hus til generalforsamling

Skrevet d. 09/03-2024 af: Af Jette Bentsen

 

Torsdag 7. marts var der generalforsamling i Dejbjerg Golf Klub. Og det var et sandt tilløbsstykke med omkring 140 medlemmer i klubhuset.

Sædvanen tro kom mange i god tid, og der blev serveret lækre frikadeller og stuvet hvidkål - med efterfølgende kaffe/te og cookies. Og et ny-trykt Årsskrift at tage med hjem. 

Selve generalforsamlingen foregik i ro og orden med Kurt Dalgaard som dirigent.

Bestyrelsens beretning stod formand Erik Byskov Larsen for. Han så tilbage på 2023 og takkede en lang række udvalg og frivillige for deres store indsats. 
Der var også flotte ord til Preben Knudsgaard, der er trådt et skridt tilbage, og til Leif Simonsen, afgående chefgreenkeeper.
Tillige fik de to nye nøglepersoner i klubben, daglig leder Simon Nordborg og den nye chefgreenkeeper Brian Lund, kort mulighed for at præsentere sig.

Regnskabet for 2023 blev gennemgået af kasserer Hans Peter Mikkelsen. Regnskabet viste et overskud på knap en halv million. 
Budgettet for 2024 er mere løntungt, og der forventes færre medlemmer. Det betyder kontingentstigninger for senior på 100 kroner og for ung senior på 50 år.
Klubben vil dog fortsat have et kontingetniveau, der ligger i den absolut billigste ende sammenlignet med de andre klubber i det midt- og vestjyske.

Peter Bro Iversen, formand for baneudvalget, fik lejlighed til at fortælle om banen. Hvad der er prioriteret i 2023 - og hvad der vil være fokus på i 2024.
Det ord som Peter brugte flest gange var sand, sand og sand. Som et led i strategien om at vi kan spille stadig flere uger om året, køres der fortsat i 2024 masser af sand på banen.Men han var også inde på de ændringer, der sker på eksempelvis hul 4.

Et punkt på dagorden var også valg til bestyrelsen. Tre pladser var i spil. Peter Bro Iversen, Ulla Simonsen og Jens Møller (indtrådt som suppleant for Frits Christensen) var på valg - og alle villige til genvalg. Andre blev også forslået skriftligt - men efter affstemning endte det med, at det var netop Peter Bro Iversen, Ulla Simonsen og Jens Møller, der var valgt. Nyvalgt suppleant blev Kasper Rørbæk. 

I forbindelse med formandsberetningen og kasserens gennemgang af regnskabet var der ikke den store spørgelyst. Til sidst under eventuelt var der nogle få spørgsmål - blandt andet om tilmelding til spisningen til generalforsamlingen, om kontingent-rykkere, om mulighed for hverdagsmedlemskab og kørsel i buggy ved vådt vejr.