Velkommen til Formiddagspigerne

Formiddagspigerne

byder velkommen til sæsonen 2022 

Til alle friske golfpiger, der har tid og lyst til at spille golf sammen med os hver tirsdag kl. 9.30. Du kan være med så snart du har fået bagmærke.

Vi mødes første gang tirsdag den 5. april kl. 8.30 til en kop formiddagskaffe og en kort orientering om sæsonen. Derefter spiller vi 18 huller.

Kontingent for året er uændret 250 kr., som indsættes på kontonummer: reg.nr.: 7670 kontonr.: 5572347 (husk at opgive navn og medlemsnummer). Du kan evt. betale ved tilmeldingen. Nye spillere er meget velkommen til at deltage et par gange uden at betale, så I kan se, hvordan det er at spille med formiddagspigerne. Hvis du er ny kan du sende din mailadresse til Kaja Rud: Mogensrud@youmail.dk, så vil du komme på listen over formiddagspigerne og få besked sammen med dem om evt. ændringer i forbindelse med opstart, coronarestriktioner m.m.

Der spilles 18 huller. Vi mødes og afleverer scorekort kl. 9.05. Vi starter på Hul 1, 18, 17 og 16. Scorekortene uddeles til holdene kl. 9.10, hvorefter alle går ud og er klar til at spille kl. 9.30. Det betyder, at vi er færdige på nogenlunde samme tid, så alle, der har lyst, kan få et stykke mad og socialt samvær i klubhuset efter matchen.

I får udleveret en informationsfolder med årets matchprogram.

Der er flere oplysninger på vores hjemmeside, hvor I kan se alle informationer om os. Den indeholder matchprogram plus mange praktiske oplysninger, som f.eks. reglerne ved de forskellige matchformer, udflugter, vedtægter m.m.

Vi håber, at rigtig mange vil møde op og være med til, at vi kan få hyggelige timer sammen igen i år.

 

 

Vel mødt til en god sæson

Mange kærlige hilsener

Udvalget for formiddagspigerne

 

Kaja Rud

Else Marie Lund

Inge Christiansen

Grethe Laursen