Velkommen til Formiddagspigerne

Formiddagspigerne 

Byder Velkommen til sæsonen 2020

 

Til alle friske golfpiger, der har tid og lyst til at spille golf sammen med formiddagspigerne hver tirsdag kl. 9.30 (ingen handicapbegrænsning). 

Vi mødes første gang tirsdag den 31. marts kl. 8.30 til en kop formiddagskaffe og en kort orientering om sæsonen. Derefter spiller vi 18 huller. 

Kontingent for året er uændret 250 kr., som indsættes på kontonummer: reg. nr.: 7670 kontonr.: 5572347(husk at opgive navn og medlemsnummer) eller betales ved tilmeldingen. Nye spillere er meget velkommen til at deltage et par gange uden at betale, for at se, hvordan det er at spille sammen med formiddagspigerne.  

Der spilles 18 huller hver tirsdag kl. 9.30. Vi mødes og afleverer scorekort kl. 9.05. Vi starter på Hul 1, 18, 17, 16 og 14. Scorekortene uddeles til holdene kl. 9.15, hvorefter alle går ud og er klar til at spille kl. 9.30. Det betyder, at vi er færdige på nogenlunde samme tid, så alle, der har lyst, kan få et stykke mad og socialt samvær i klubhuset efter matchen. 

I får udleveret en informationsfolder med årets matchprogram. I kan få flere oplysninger på vores hjemmeside, hvor I kan se alle informationer om formiddagspigerne. Den indeholder matchprogram plus mange praktiske oplysninger, som f.eks. reglerne ved de forskellige matchformer, udflugter, vedtægter m.m. 

Vi håber, at rigtig mange vil møde op og være med til, at vi kan få hyggelige timer sammen igen i år. 

Vel mødt til en god sæson 

Mange kærlige hilsener 

Udvalget for formiddagspigerne  

 

Lisbeth Holk

Kaja Rud

Else Marie Lund

Aase Johansen