vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 10. august 2011

Skrevet d. 10/08-2011 af: Hanne Häggqvist

Resumé fra bestyrelsesmøde, den 10. august 2011. 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 8. juni 2011. Referatet blev godkendt uden kommentarer. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. Jacob og Kurt har bedt om at få den årlige evaluerings samtale. Formanden aftaler tidspunkter for møderne. Formanden spurgte til hvorfor skiltet om at vinke frem på hul 4 ikke er fjernet endnu, da det blev aftalt på medlemsmødet i juni. Kaj M. kunne oplyse, at spørgsmålet behandles på banevandringen i næste uge, hvorefter skiltet fjernes. Klubben har fået en indbydelse til årsmøde i Regionsgolf. Ingen fra bestyrelsen eller øvrige repræsentanter fra klubben kan deltage. Hanne H. sender en besked om, at vi ønsker senior- og veteranrækker spilles på en bestemt ugedag og på et bestemt tidspunkt. Hanne H. orienterede om at Golfbox tilbyder et Marketing modul. Det koster 4.000 kr. + moms pr. år. Forskellige mulighederne samt erfaringer fra andre klubber undersøges, inden den endelige beslutning træffes. Hanne H. uddelte greenfee statistik. Klubben/banen har haft flere gæster både på 18 hullers banen og pay & play banen i år end sidste år. Medlemsstatistik blev udleveret. Statistikken udviste et fald i antal medlemmer. Hanne H. orienterede om at skemaet vedr. pesticider er sendt ind nu. 

3. Økonomi / 9 mdrs. regnskab. Klubbens kasserer uddelte 9 mdrs. regnskab og gennemgik det. Kassereren forventer et underskud på ca. 150.000 kr. ved regnskabs årets afslutning. 

4. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – Kaj M. orienterede om rapporten fra Asbjørn Nyholt. Hans Jørn Nielsen har udarbejdet en konklusion, som ligges på forsiden af hjemmesiden. Rapporten fra Asbjørn Nyholt ligges på hjemmesiden under banen. Der orienteres om begge dele i nyhedsbrev, som sendes ud i denne uge. Vagn K. forespurgte om grøften på hul 1 kan rørlægges, da den ikke pynter. Baneudvalget tager det med på næste møde. Klubformanden påpegede, at der skal orienteres om ekstra ordinært banearbejde senest en uge før, især arbejde på greens. Kaj M. aftaler med banepersonalet. 

 

 

Begynderudvalget – Intet at bemærke. Bladudvalget – Intet at bemærke. Handicapudvalget – Intet at bemærke. Husudvalget – Intet at bemærke. Juniorudvalget – Intet at bemærke. PR- og sponsorudvalg – Sponsordag afvikles den 22. august. Sportsudvalg – 2 af klubbens hold skal spille om oprykning. Turneringsudvalg – God tilslutning til Tama Cup. 

5. Orientering om brev fra Henrik Jacobsen angående grøft på hul 8. Klubbens formand Viggo Nielsen orienterede om indholdet i Henrik Jacobsen brev, hvoraf det fremgik, at forslaget om en bro ikke vil bidrage til banens værdi og slet ikke i betragtning af de omkostningerne projektet vil medføre. Der udarbejdes en skrivelse, der orienterer om ikke at gennemføre projektet, til klubbens hjemmeside. 

6. Virksomhedsplan – opdatering. Virksomhedsplanen vil blive gennemgået ved næste bestyrelsesmøde. 

7. Orientering om projekt flere medlemmer. Der har været mange med og især til firmagolf er der mange tilmeldte. Begynderudvalget overtager projekterne til næste år. Der blev foreslået, at alle involverede i de 4 projekter samt begynderudvalget mødes til evaluering først i oktober når firmagolf er færdig. Der indkaldes til mødet i uge 40. 

8. Baneudvalg, situationsrapport fra formand/greenkeeper. Chefgreenkeeperen har udarbejdet en situationsrapport over, som ligges på hjemmesiden 

9. Eventuelt. Rikke O. påpegede at det er alvorligt med faren på hul 9/10, da vi (klubben) kender faren skal der etableres en beskyttelse ved gul teested på hul 9 snarest muligt. Der er udarbejdet APV, og svarene er samlet i et skema. Kaj M. sørger for at der bliver udarbejdet en plan, for de ting der skal gøres noget ved. 

 

Næste bestyrelsesmøde afholdes, den 15. september 2011.