vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 14. september 2011

Skrevet d. 14/09-2011 af: Hanne Häggqvist

Resumé fra bestyrelsesmøde, den 14. september 2011. 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 10. august 2011. Referatet blev godkendt med en enkelt bemærkning. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. Hanne H. udleverede medlemsstatistik, samt de ændringer der er varslet til den 1. oktober. Hanne H. orienterede om Golfhæftet kontra de nye tiltag på danske hænder. Klubben skal have meddelt senest den 30. september om vi ønsker at fortsætte i Golfhæftet. Klubben afventer GAFs årsmøde i november inden vi tager stilling til hvad vi gør fremover. Boldvaskerne er blevet flyttet, så de er bedre fordelt på 18 hullers banen. 

3. Orientering ved formand angående personaleforhold. Bestyrelsen fik en fyldig redegørelse / orienteret om den nuværende situation. Klubbens formand deltager i de ugentlige ledermøder i 2012. Hanne H. deltog ikke i mødets behandling af nærværende punkt. 

4. Økonomi. Kassereren udleverede regnskab pr. 31. august og gennemgik det. 

5. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg - Orientering om banevandringen i næste uge, hvor oplægget fra Aage Daugaard og Jens Peder Jespersen skal diskuteres. Kaj M. orienterede om APV fra greenkeeperne. Spørgsmål om der sættes afstandspæle ude i siden af fairway/semirough, hvor afstanden er målt til midt green? Pop-up er svære at se. Begynderudvalg – Der er afslutning lørdag den 24. september. Bladudvalg – Deadline til næste nummer er den 10. oktober. Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – Intet at bemærke. Juniorudvalg – Møde samtidig med bestyrelsesmødet. PR- og sponsorudvalg – Mads M. orienterede om den nye sponsor/partner mappe. Et godt værktøj når vi skal sælge til nye partnere, og til de nye i udvalget. Hanne H. har indhentet et tilbud på at få trykt et årsskrift i A4 og på 28 sider. I forhold til 3 x Klub Nyt er der en besparelse på ca. 10.000 kr. pr. år. Udvalget arbejder videre med årsskriftet. Vi sender tilbudet om firmagolf i 2012 ud til vore nuværende partnere, og tilbyder det som en del af de nye partneraftaler. Sportsudvalg – Intet at bemærke. Turneringsudvalg – Udvalgsdagen gik godt. 

6. Virksomhedsplan – opdatering. Virksomhedsplanen blev opdateret. Hanne H. reviderer og sender til bestyrelsen til endelig godkendelse på næste bestyrelsesmøde. 

7. Baneudvalg, situationsrapport fra formand/greenkeeper. Hans Jørn har udarbejdet en situationsrapport som ligges på hjemmesiden. 

 

 

8. Eventuelt. Dagbladet Jydske Vestkysten vil gerne skrive noget om DGU konceptet. Disk. af rabatter på pay & play banen. 2 medlemmer genopstiller ikke til bestyrelsen ved den kommende generalforsamling, 1 medlem overvejer situationen. Ekstra ordinært bestyrelsesmøde afholdes, den 10. oktober kl. 18.30 med efterfølgende evalueringsmøde kl. 19.30 om projekt ”Skaf flere medlemmer”. Ordinært bestyrelsesmøde afholdes, den 18. oktober kl. 18.30