vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 5. maj 2011

Skrevet d. 05/05-2011 af:

Resumé fra bestyrelsesmødet, den 5. maj 2011 – Dejbjerg Golf Klub. 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. marts 2011. Referatet blev godkendt. Opfølgning: Klubben har fået afslag fra kommunen på ansøgningen om tilskud til skur på træningsbanen. DGU projekt - DGK er den eneste vestjyske klub, som er med i projektet i år. Det næste møde i projektgruppen er den 18. maj. Ang. den ekstraordinær generalforsamling udarbejder Hanne H. indkaldelse samt orientering om medlemsmødet, der afholdes samme aften. 

2. Orientering fra formand og daglig leder. Rahbek Fonden har klubben søgt sidste år - har tilsyneladende ikke har fået svar på ansøgningen. Klubben har nu søgt om 25.000 kr. til bro/dræn på hul 8. Møde afholdt med Kurt og Lasse fra restaurationen, hvor bestyrelsen blev orienteret om det aftalte. Forretningsudvalget har haft møde med Jens P. og Brian V. fra juniorudvalget angående juniorarbejdet. Et godt møde, hvor flere ting blev diskuteret og aftalt. Juniorudvalget skal komme med en strategi og målsætning for juniorafdelingen /udvalget. Klubkassereren gennemgik kort halvårs regnskabet, som ser fornuftigt ud. Bestyrelsen fik en orientering om medlemssituationen. 

3. Orientering fra udvalgene. Baneudvalg – Bestyrelsen fik en orientering fra sidste baneudvalgsmøde, hvor der også var en længere diskussion om en evt. bro på hul 8. Klubbens formand vil forespørge på prisen på en bro og på anlægsarbejdet ved div. entreprenører, samt kontakter banearkitekt Henrik Jakobsen om et evt. projekt. Allan Brandt, DGU´s banekonsulent besøger Dejbjerg G.K. den 10. maj. Begynderudvalg – der har været åbent hus og spil golf med en ven. Især spil golf med en ven var en positiv oplevelse for alle. 

 

Bladudvalg – deadline til næste nummer er den 17. juni. 

Handicapudvalg – intet. 

Husudvalg – Udvalgets medlemmer er begyndt på vagterne i baren. 

Juniorudvalg – intet. 

PR- og sponsorudvalg – Der afholdes møde i udvalget tirsdag den 10. maj, hvor bl.a. et nyt sponsorkoncept skal diskuteres. 

Sportsudvalg – Holdene har klaret sig godt i 1. runde af Danmarksturneringen. 

Turneringsudvalg – Åbningsturneringen er afviklet med pæn tilslutning. Der har været flere, som har udtrykt ønske om en velkomst og orientering om hvordan det foregår på dagen. 

4. Vedtægtsændringer og ekstra ordinær generalforsamling den 16. juni 2011. Hanne H. gennemgik de ændringer der bliver foretaget i vedtægterne. 

5. Virksomhedsplan – opdatering. Hanne H. laver de generelle opdateringer, og kommer med forslag til de andre ændringer, der måtte være. 

 

 

6. Baneudvalg, situationsrapport fra formand/greenkeeper. Der bliver lagt en ny situationsrapport på hjemmesiden. 

7. Eventuelt. Formanden orienterede om tilbuddet om at være med i Sweetdeal i de Bergske Blade. Formanden spurgte om det var muligt at få 2 stk. boldvaskere mere op på banen. Et medlem har spurgt, om vi ikke kunne lave en greenfee aftale med Juelsminde. Det gør vi ikke p.t. Der har været forespørgsel på 9 hullers medlemskab. Det er ikke noget bestyrelsen ønsker at indføre p.t.