vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 6. februar 2012

Skrevet d. 06/02-2012 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 6. februar 2012 

Deltagere: Rikke L. Omme (RLO), Claus T. Larsen (CTL), Jens Peder Jespersen (JPJ), Mads Møller (MM), Viggo Nielsen (VN), Vagn Krogsgaard (VK), Jytte W. Hansen (JWH) og Hanne Häggqvist (HH) 

Afbud: Peder Bro Iversen 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 12. januar 2012. Referatet blev godkendt uden kommentarer. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. VN orienterede om ERFA mødet den 18. januar i Struer GK. På mødet orienterede Struer bl.a. om, at de har holdt dialogmøder med udvalgene og ansatte. Skal vi også afholde sådanne møder? 

 

Hans Jørn Nielsen er holdt pr. 1. februar 2012. Der indkøbes en gave til Hans Jørn, som overrækkes ved præmieoverrækkelsen til åbningsturneringen den 1. april. HH køber gaven. Henning Hansen er begyndt den 6. februar. 

Vi er inviteret til møde i samarbejdsklubberne (50 kr.) den 20. februar i Hammel GK. HH deltager. 

HH spurgte om gavekort til restauranten kun skal give til senior medlemmer eller om pensionist medlemmer (flexmedlem pensionist) også skal have det. Ja pensionister skal også have gavekortet. Ligeså skal seniormedlemmer, som melder sig ind i løbet af året også have gavekortet. 

Der er ingen der kan deltage i repræsentantskabsmødet i DGU. 

3. Økonomi samt medlemssituationen. JWH – der er ikke bogført for januar endnu. Men kassekreditterne ser rigtig fornuftige ud. HH udlevede medlemsstatistisk, som blev gennemgået. Vi mangler medlemmer. 

4. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – JPJ – Flere af vore ERFA samarbejdsklubber har en frivillig dag på banen. Greenkeeperne vil hellere have et udvalg, som der kan trækkes på når der er behov. Eliten samler bolde op på drivingrange i weekenden og greenkeeperne på hverdage. Vi klipper græsset på skovbakken. 

 

Begynderudvalg – intet at bemærke. 

Bladudvalg – HH – er ved at samle materialer til Årsskriftet. 

Handicapudvalg – intet at bemærke. 

Husudvalg – intet at bemærke. 

Juniorudvalg – CTL – Budgettet er rettet til og der gives ikke tilskud til Girls Tour Only. 

PR- og sponsorudvalg – MM – Vi har fået fornyet alle aftaler. Hul 1 på pay & play banen er også blevet solgt. Men vi har stadig en del ting af sælge. MM er blevet kontaktet af Tarm Idrætscenter angående et arrangement. MM er tovholder på deltagelsen. Kan vi lave en golfdag, hvor spillerne kan spille penge ind til klubben via indsats pr. antal point? 

Sportsudvalg – CTL – Disk. af partner pakker. Sportsudvalget har talt om at lave en Erhvervsklub for partnere. Besluttet at hvis det skal etableres, skal det ske i samarbejde med sponsorudvalget. 

Turneringsudvalg – intet at bemærke. 

5. Greenfee priser i 2012. Besluttet at greenfee priser skal være: Hverdage kr. 300, weekend/helligdage kr. 350. 

6. Planlægning af åbent hus i marts måned. Forslag om at der holdes åbent hus den 18. marts, således at nye kan være med fra den første planlagte teoriundervisning. VK undersøger. 

7. Planlægning af udsendelse af medlemstilbuds mail senest i uge 9. HH har lavet oplæg. Sendes ud til firmagolfere, i nyhedsbrev og sættes på hjemmesiden. 

8. Restauranten. VN orienterede om menuerne i 2012. VN orienterede om at drikkevarer priser stiger med 5 kr. Der er i sæsonen 2012 lukket om fredagen, dog ikke hvis der er arrangementer. Der er åbent i restauranten fra den 15. marts. 

9. Orientering om Årsskrift. MM orienterede om at der p.t. er solgt annoncer for 55.000 kr. Trykning af bladet er ca. 36.000 kr. 

10. Flytning af bestyrelsesmødet den 3. maj og 20. september. Der holdes bestyrelsesmøde den 3. maj medens mødet den 20. september flyttes til den 24. september. 

11. Eventuelt. HH orienterede om, at hun har talt med Poul Stokholm angående Rahbek Fonden, hvor vi mangler svar fra de sidste 2 ansøgninger. Poul har lovet at give svar til VN hurtigst muligt.