vis-nyhed

« Tilbage

Fejring af frivillighed og fællesskab

Skrevet d. 16/09-2018 af: Af Jette Bentsen

Lørdag var tiden kommet til Frivilliges Dag 2018. En dag, hvor bestyrelsen i Dejbjerg Golf Klub takker for de mange frivilliges indsats i løbet af sæsonen. Både dem der har brug rigtig maaange timer - og de, der har brugt færre timer.

Cirka 90 frivillige havde takket ja til invitationen og blev belønnet med golf i skønt septembervejr, selv om banen var ganske våd visse steder.

Efter en kort velkomst klokken 13.30 blev der spillet stableford i to lige store rækker fra 13.45. Ved den efterfølgende spisning i golf-cafeen var der både individuelle og holdpræmier at dele ud.

Men først var der besøg fra en af klubbens sponsorer, nemlig Bravo Tours. Jacob Nordestgaard, tidligere pro-træner i Dejbjerg, der i dag sælger golfrejser for det herningensiske rejsebureau, var på gæstevisit. Han gjorde reklame for golfrejser til Azorerne, som Bravo Tours gør meget i. Som belønning for at de frivillige lyttede til hans lovprisning af Azorerne, havde han medbragt en kæmpecheck på 3500 kroner til en Bravo Tours-golfrejse til Azorerne. Den heldige vinder - der blev udtrukket blandt alle de tilstedeværende - var Laura Tang Madsen. 

Aftenens menu var rejecocktail til forret, laks og oksefilet til hovedret og kaffe med gammeldags æblekage til dessert.

Undervejs blev der delt præmier ud. 

Leif Simonsen, Gunnar Iversen, Hans Peter Mikkelsen og Alfred Bartholin leverede den bedste holdpræstation med 108 point.

Vinder af A-rækken blev Jens Peter Jespersen med 38 point, efterfulgt af Ole Tagmos med 36 point, Bent Bjerg Jacobsen med 35 point, Mads Astrup med 35 point, Jimmy Graversen med 35 point og Karl-Heinz Kinder med 34 point.

Vinder af B-rækken blev Karen Iversen med 35 point, efterfulgt af Anita Hedegaard med 31 point, Per Korshøj med 31 point, Anne Maria Bartholin med 31 point, Jens Peter Christensen med 30 point og Lisbeth Refstrup med 30 point.