vis-nyhed

« Tilbage

God sommer! - hilsen fra formanden

Skrevet d. 10/07-2020 af: Af Inger Marie Andersen

Kære medlemmer

Håber I alle må få en rigtig dejlig sommer med masser af golf og gode sommeroplevelser.

Vi står foran uge 29, og vi ved godt, at ugen stort set er blokeret med greenfeespillere, men vi håber, I vil benytte lejligheden til at besøge andre klubber. Det kunne jo være en mulighed for at spille i de klubber, vi har lavet samarbejde med.
Og så vil vi erindre om, at uge 29 har stor reklameværdi for vores klub - og så bidrager det til økonomien i Dejbjerg Golf Klub.

En stor tak skal lyde til alle jer, der yder en frivillig indsats, og til vores medarbejdere som både i hverdagen og i hele uge 29 knokler for, at det hele kan spille og og give alle vores hundredvis af gæster det bedst mulige indtryk af Dejbjerg Golf Klub. Også tak til dem som op til uge 29 har arbejdet hårdt for at få hele klubben til at se godt ud både ude og inde.

Vil også sige tak til vores greenkeeperstab, som har lavet den flotteste bane i mange år.

En lille status på klubbens drift. Det ser ud til, at vi kommer igennem det usædvanlige forår med covid-19 uden en økonomisk øretæve. Dette skyldes blandt andet tilbageholdenhed med udgifter, udsættelse af mellembygningen i greenkeepergården og lidt forskellige tilskud fra corona-pakker. Det forventes i skrivende stund, at vi kan holde budgettet – særlig med den opbakning, der er til klubben både med brug af shoppen og ikke mindst cafèen. Tak for det.

Vi har i foråret haft god tilgang af medlemmer - både nye spillere, men også etablerede spillere. Der skal så nu arbejdes på at fastholde dem, så vi kan leve op til vores målsætninger og fastholde medlemstallet, så vi kan drive en præsentabel, hyggelig og spændende golfklub.

Vores sponsorer skal også have en lille hilsen og en tak her. Det er dejligt, at I holder ved - også i denne tid, hvor alle står med forskellige udfordringer. Vi sætter stor pris på jeres støtte, og håber I vil gøre brug af de tilbud, som vi yder til gengæld.
I er altid meget velkommen i klubben, og vi laver gerne et arrangement for jer og jeres medarbejdere.

Bestyrelsen i Dejbjerg Golf Klub ønsker: Rigtig god sommer!

Inger Marie Andersen, formand