vis nyhed

« Tilbage

Greenkeeperne tog hævn

Skrevet d. 07/10-2019 af:

Søndag 6. oktober var det blevet tid for en af årets sjoveste turneringer - Greenkeeperens hævn - Spjald Brolæggeren Aps.

Her har greenkeeperteamet opfundet alskens udfordringer på de 18 huller, så det bliver en dag med mange smil og også en del golf. Når man går rundt på banen og bliver testet af diverse hævngerninger, har man lidt på fornemmelsen, at greenkeeperne - med chefgreenkeeper Leif Simonsen i spidsen - har hygget sig ganske gevaldigt, når de har opfundet løjerne.

Blandt de mange udfordringer var flaget på hul 1, der pludselig stod et helt andet sted ... Der var 10-15 frøposer placeret på green på hul 2, der var en bold i hul-spand konkurrence på hul 3, underlige bolde, der skulle puttes med på hul 6, en fairway fyldt med maskiner på hul 7, flaget placeret i bunkeren på hul 16, massevis af slanger på hul 17 og så videre.

Flere steder blev man belønnet, hvis man fik læst skiltene rigtigt - således blev man belært og belønnet på hul 8 med et gratis tee-slag, såfremt man havde sin pitchfork i lommen ... Æv æv, når man ikke havde det.

På hul 13 blev der spillet texas scramble, mens hul 13 og 14 blev spillet bagvendt. Jo, der var nok af udfordringer at kæmpe med ...

Efter matchen, der blev spillet i koldt, men klart oktobervejr, var der oksesteg og efterfølgende kaffe og kage i klubhuset. Smagfuldt leveret af Hotel Smedegården.

I forbindelse med spisningen blev der også uddelt præmier - for der var trods de lidt alternative huller også blevet talt point. I A-rækken vandt John Holm med 41 point foran Herluf Hindbo med ligeledes 41 point. Nummer 3 blev Bent Byskov med 40 point. Spjald Brolæggeren var klar med fine præmier - også en mere skæv én af slagsen. Der var nemlig præmie også til den spiller, der var blevet næstsidst - i A-rækken gik den præmie til Mads Broch Eriksen. I B-rækken vandt Jonas Høberg med 44 point. Efter ham fulgte Peder Nørbygaard (44) og Ulla Helene Simonsen (44). Her var nummer næstsidst, Viggo Nielsen, ikke til stede, så i stedet gik præmien til nummer tredjesidst Niels Bruun. C-rækken blev vundet af Dorthe Bruun med 42 point foran John Petersen (41) og Helle Petersen (39). Her løb Jette Bentsen med vinpræmien for at blive næstsidst. 

Endelig blev der dystet om nærmest flaget i 3. slag på hul 9. Et hul, hvor man skulle slå ud på teestedet fra en særlig høj tee. Her blev vinderne Peder Bro Iversen, Søren Holk Lauridsen og Niels Stræde Christiansen - alle med 0 meter - efter brug af en hjælpe-snor.

Tillige blev der spillet om nærmest flaget på hul 12, som blev vundet af Karl-Heinz Kinder med et slag, der landede 7,18 meter fra hullet.