vis-nyhed

« Tilbage

Onsdag 8. august: Spil golf med en ven

Skrevet d. 30/07-2018 af: Af Jette Bentsen

Nu har du igen mulighed for at indføre en ven M/K i golfsportens fortræffeligheder.
Onsdag 8. august klokken 18 er der nemlig Spil med en ven.
Begynderudvalget arrangerer en 9-hullers match, som du og din ven spiller.
Du tilmelder dig og vennen på opslagstavlen i kælderen i klubhuset.
 
Du har til opgave at træne vennen inden spillet. I kan frit benytte drivingrange, puttinggreen, øvebunker samt Pay & Play banen den sidste uge før turneringen.
Det er gratis at deltage i matchen. Det forventes, at alle deltagere samles i restauranten efter matchen. Der kan bestilles mad (for egen regning) på en liste i turneringskontoret før matchen. Der vil blive trukket lod om 1 prøvemedlemskab blandt vennerne under spisningen. Man skal være til stede for at blive udtrukket.
 
I øvrigt er det måske værd at huske, at i sæsonen 2018 udloves en præmie til medlemmerne af Dejbjerg Golf Klub for at skaffe et nyt seniormedlem til klubben. Præmien er et gavekort til Dejbjerg Golf Klubs shop til en værdi af kr. 500,-.
Det nye medlem kan være såvel en nybegynder som en golfspiller, der kommer fra en anden klub. For at kunne få præmien skal medlemmet henvende sig på kontoret enten før eller samtidig med, at det nye medlem melder sig ind. Der skal foreligge en klar aftale, inden det nye medlem starter.
Præmien udleveres først, når det nye medlem har betalt første rate af fuldtidsmedlemskabet.