vis-nyhed

« Tilbage

Pink Cup 2018

Skrevet d. 15/07-2018 af:

Sommerens Pink Cup i Dejbjerg Golf Klub

I Dejbjerg Golf Klub har der været pink på programmet flere gange i løbet af juni måned. Den 12. juni spillede 71 Dejbjerg damer Pink Cup, og den 28. juni spillede 69 Dejbjerg Torsdagsherrer en støttteturnering. Turneringerne er en del af den landsdækkende velgørenhedsturnering, som har til formål at samle flest mulige penge ind til brystkræftsagen på initiativ af kræftens Bekæmpelse. Det er 16. gang turneringen spilles, og i alle årene har Dejbjerg Golf Klub deltaget

Begge dage blev der spillet i godt sommergolfvejr. I begge turneringer blev der spillet i 2 rækker, og for damernes vedkommende følger der desuden en landsfinale, som skal spilles i Golf Club Harekær på Sjælland den 21. september.

Vinderne i damernes turnering blev Anna Kirstine Vestergaard fra A-rækken og Charlotte Lønberg Larsen fra B-rækken. De to vindere forventes udtaget til at deltage i landsfinalen. Her deltager 30 klubber, som udtages blandt de klubber, som har samlet flest penge ind samt 10 klubber, som findes ved lodtrækning. Sidste år var det Dejbjergs damer, som vandt vandrepokalen i landsfinalen, og indtil den 21. september kan trofæet ses i Klubhuset. Det er i øvrigt 2. gang, den har overvintret i Dejbjerg, hvor den sidste gang var i 2010.

Der har været god opbakning til sagen både fra spillere og lokale handlende og virksom-heder, som har doneret mange forskellige præmier og kontante beløb til arrangementet. Der er sponsorer fra hele lokalområdet, som dækker Ringkøbing, Søndervig, Skjern, Tarm, Lem, Videbæk og Spjald. Det har betydet, at vi har kunnet anrette et stort og flot præmiebord til turneringens bedste spillere og til amerikansk lotteri.

Foruden selve turneringerne har der været afholdt en puttekonkurrence og flere gættekonkurrencer. Der er desuden blevet solgt pink sløjfer til bil og golfbag og pink poloer, som kan ses på billedet af deltagerne før start.

Det totale indsamlingsresultat for alle aktiviteter beløber sig til 64.500 kr. som ubeskåret går til brystkræftsagen via kræftens Bekæmpelse, og det er lidt bedre end sidste år.

Tirsdagspigerne i Dejbjerg Golf Klub