vis-nyhed

« Tilbage

Solskin og snak til årets bunkermatch

Skrevet d. 04/09-2021 af: Af Jette Bentsen

 

Bunkerpigerne er en gruppe på cirka 45 kvindelige medlemmer, der tre gange om året går til kamp mod ukrudt og tilgroede kanter i bunkerne, ved sprinklerhoveder, dæksler m.m. Formålet er at aflaste greenkeepernes arbejde en smule.

Hvert år arrangerer tovholder Ida Fyhn Madsen en bunkerpige-match, der i år løb af stablen fredag 3. september med 32 deltagere.
Og det blev en dejlig eftermiddag/aften med masser af snak og solskin - og ikke mindst mange påfund og snolder på de 18 huller.

Efter runden var der lækker mad i klubhuset, alt imens der også blev delt præmier ud.
Alle deltagerne havde selv medbragt en gave til 50 kroner, så alle kom hjem med en præmie.
Derudover var der sponsoreret præmier af chefgreenkeeper Leif Simonsen, af træner Morten Thuen og Faster Andelskasse.

Vinder blev Karin Madsen med 41 point - for det fik hun den lille vandrepokal og en sandkage - det er jo bunkerpigerne ...
På de næste pladser kom Hanne Holmstrup og Karen Iversen med hver 38 point.

Der blev også dystet som hold, hvor 3 af 4 scores talte på de enkelte huller.
Præmien her er et "smukt" ko-kunstværk. Holdet med Hanne Krogsgaard, Mona Nielsen, Else Kjærgaard Kristiansen og Jytte Holm løb med kunstværket - og en flaske vin til hver - med 119 point.

Bunkermatchen er altid spøjs og hyggelig med mange indlagte overraskelser og konkurrencer fra Ida. Blandt andet var der i år lækre shots ved hul 12 og lakridspiber ved hul 6.
Og så blev der dystet om, hvem der havde været i flest bunkere .... hvem der havde smidt flest bolde væk på runden ... hvem der endte med færrest point... og hvem der blev nummer 17.
Hvem der fik de præmier - blandt andet legetøjs-sandkasse-kittet til kvinden med flest bunkerture - forbliver en hemmelighed.
Det skal man være bunkerpige for at fortjene at vide ... 

Bunkerpigerne begavede Ida Fyhn Madsen med en kæmpe blomsterbuket og en Arla-ostepakke (sponsoreret af Arla til en ildsjæl) som tak for hendes arbejde med bunkermatchen.