vis-nyhed

« Tilbage

Status på uge 29

Skrevet d. 24/07-2018 af:

Nu er uge 29 vel overstået, og det blev heldigvis den succes, vi på forhånd havde håbet på. Økonomisk har det givet et flot resultat, som dog ikke er gjort op endnu, og så har klubben og banen fået en ubetalelig PR. Se bare nedenstående uddrag af tilbagemeldinger:

 

”Vi var fire mand, der var ude og spille på banen den 23. juli. På trods af tørken må vi rose Greenkeeperen for nogle usædvanligt flotte Greens og T steder. Vi har i den sidste måned under tørken spillet ca. 5 forskellige baner og har ingen steder set så fin og velholdt en bane, trods tørken.”

”Fin, fin bane, og selv om vi måtte lægge op, så gjorde vi det ikke en eneste gang. God og vanskelig bane. God vejledning, både inde og ude. Fin modtagelse, og god betjening hele vejen igennem.”

”Havde en dejlig runde på jeres bane. Kommer gerne igen næste år.”

”Tusind tak for en dejlig dag på jeres herlige golfbane! Venlig og kompetent oplevelse af jeres modtagelse af os gæster og styringen af spillerækkefølgen, alt fungerede perfekt. - Og prisen kan man da sandelig heller ikke klage over ...    ????”

 

Succesen kan vi takke den store frivillige stab for. Det har været fantastisk at opleve jeres engagement, som er det, der har givet vore gæster den gode oplevelse. Tak til alle for den store indsats.

Der er også en stor tak til greenkeeperstaben for en meget flot bane, og tak til restauranten for godt samarbejde.

 

Ekstraordinær generalforsamling

Husk den ekstraordinære generalforsamling på torsdag (d. 26. juli) kl. 19.00. Selv om det er midt i ferietiden, håber vi, at mange vil møde op og være med til at bestemme, om vi skal købe det tilbudte areal, eller om vi skal fortsætte med at leje det.

 

Medlemsundersøgelse fra Golfspilleren i Centrum

Vi har tidligere gjort opmærksom på medlemsundersøgelsen, som udsendes i disse dage til 1/3 af vore medlemmer. Vi vil gerne opfordre kraftigt til, at I der modtager en mail om undersøgelsen, afsætter de minutter, det tager at svare.

Bestyrelsen lægger meget vægt på undersøgelsen, og vi bruger resultaterne aktivt i vores arbejde for at gøre klubben endnu bedre.

 

På bestyrelsens vegne

Kurt Dalgaard, Formand