vis-nyhed

« Tilbage

Torsdagsherrer med en særlig opvarmning - eller "mange bække små ..."

Skrevet d. 10/07-2020 af:

I hverdagen nyder vi godt af vores professionelle mandskab, der i det daglige fremtryller og fastholder en flot og velplejet bane her i Dejbjerg Golf Klub, men mandskabet kan ikke nå det hele.

Vi har blandt andet derfor de seneste dage set et ihærdigt medlems store indsats for at færdiggøre klipning af parkeringspladsens bøgehække, men der skulle jo også ryddes op under hækkene, og hvad gør man så?

Tja, en hurtig mail til torsdagsherrernes morgenhold med opfordring til at skifte den traditionelle opvarmning ud med rive og hakke, ville jo kunne gøre en forskel. Som sagt, så gjort.

Cirka 20 mand mødte morgenfriske op torsdag i denne uge, og 1-1½ time senere var det klaret, hvorefter alle var varme og klar til golf. Sådan! En sand fornøjelse at opleve, hvordan ”mange bække små, gør en stor å”.

Men det er jo ikke kun os!

Hvem har ikke lagt mærke til de nyplantede træer, golfpigernes brug af buskryddere ved bunkerne, oprydning på og omkring banen, forskellige istandsættelser i området, hjælp i såvel cafe som shop samt alle de frivillige kræfter, der gøres brug af i ungdomsarbejdet, ved afholdelse af turneringer og så fremdeles.

Det er en nødvendighed, men også en styrke for klubbens fremtidige drift. Jeg glæder mig over en klub, hvor mere end 200 frivillige yder et bidrag, der hver på sin måde er medvirkende til Dejbjerg Golf Klubs ve og vel, og jeg betragter det som en ren fornøjelse, hver gang jeg står ved hul 1 for at gøre klar til første slag – på en flot bane.

Så tak for indsatsen til jer alle.
Fortsat go´ sommer!

/Viggo Nielsen