vis-nyhed

« Tilbage

Vestjysk Old Boys turnering I Dejbjerg den 18. august 2022

Skrevet d. 26/08-2022 af: Af Charles Vendelbjerg og Roald Houe Christensen

 

Så kom dagen for afholdelse af turnering i Dejbjerg for klubsamarbejdet mellem golfklubberne Lemvig, Herning, Holmsland og Dejbjerg for Old Boys på 55 og derover.
I alt kunne turneringslederne byde velkommen til 71 medlemmer opdelt i 3 lige store rækker, hvor alle spillede stableford.

Vejrudsigten bød på regn, men ved gunstart klokken 09.00 blev det tørvejr og lidt vind.
Under turneringen fik deltagerne en kop kaffe, som baneservice sørgede for.

Turneringen forløb uden afbrydelse og ventetid og kunne afvikles på 4 timer.

Herefter var der tid til proviantering i klubhuset, hvor der blev serveret forret, efterfulgt af buffet og kaffe m/kage.

Der blev uddelt vinpræmie til 6 vindere i hver række samt vinpræmie til nærmest flaget på hullerne 3, 12 og 18. Højeste score på dagen var 44 point til en deltager fra Holmsland Klit Golfklub.

Turneringen afvikles som en klubturnering, hvor de 6 højeste point fra hver klub tæller.
I dagens turnering blev deltagerne fra Holmsland vinder med 1 point over Dejbjerg.
Resultat fra turneringerne i Lemvig i maj og Herning i juni var klubben fra Lemvig på førstepladsen med 29 point mere end 2. pladsen tilhørende Dejbjerg. Efter dagens turnering blev der rettet op på dette ulige resultat og nu var Dejbjerg på 1. pladsen, dog kun med 2 point. Slutresultatet for året afgøres ved årets sidste turnering i Holmsland Klit Golfklub den 15. september.

Tilbagemeldingen for dagen fra deltagerne var meget positive over Dejbjerg flotte velplejede bane med stor ros til vores dygtige greenkeeper og endelig meget ros til vores cafe for rigtig god mad.