Begynder Tee40 og Onsdagsturnering 2024

Onsdage gennem sæsonen mødes nye spillere og andre spillere til en hyggeaften, hvor der er mulighed for at spille på 18 huls banen.
Du kan tilmelde dig Begynder-Tee40, som er gratis, hvor der kun er en lille præmie til vinderen, og som primært henvender sig til helt nye spillere.
Du kan også tilmelde dig til Onsdagsturneringen, som er for alle og koster kr. 40,-. Det anbefales, at du til onsdagsturneringen er lidt øvet, for at få den bedste oplevelse.

Turneringsoversigt med dato, starttid og hvilke huller, der spilles den pågældende aften, kan ses i Golfbox. Starttidspunktet ændres i løbet af sæsonen.
Vi mødes på puttinggrenen senest 15 minutter før starttidspunktet til velkomst, hvorefter vi går ud til det hul, man skal begynde på.

Om onsdagen lægger vi vægt på at skabe udvikling i rutine og viden om spillet på banen. Det er her en god idé at rådføre sig med begynderudvalget eller din træner om, hvilken turnering du skal tilmelde dig, så du får den bedste oplevelse af aftenen. Det hænger meget sammen med, hvor langt du som spiller er nået i din udvikling. Det skal være sjovt at komme på banen.

Aftenen afsluttes for alle i klubhuset med fælles samvær, regelorienteringer og præmieoverrækkelse. Der kan bestilles mad ved tilmelding, som vi spiser, når turneringen er afsluttet.


Husk at komme i god tid, så du kan melde din ankomst ved turneringslederen samt, at du kan nå at udskrive dit scorekort inden vi mødes på puttebanen 15 minutter før start.

Vi står klar til at hjælpe dig med udskrift af scorekort, du skal bare have dit medlemsnummer og dit password til Golfbox med.

Tilmelding og betaling af matchfee sker i Golfbox SENEST kl. 18.00 mandagen før turneringen.