Velkommen!

Velkommen til Dejbjerg Golf Klubs juniorafdeling – afdelingen for alle klubbens spillere mellem 5 og 18 år.

Juniorafdelingen har sin egen Facebookgruppe, hvor juniorudvalget og klubbens træner løbende informerer om træning, aktiviteter, turneringer, osv. Gruppen kan findes ved at søge efter "Dejbjerg Golf Klub Junior" på Facebook.

Sæsonstart mandag 3. april 2023

Hvis du ikke allerede er medlem, men har lyst til prøve om golf er noget for dig, er du mere end velkommen til at kigge forbi en mandag. Klubben har juniorudstyr i forskellige størrelser som du kan låne til træning, hvis du ikke selv har et golfsæt. Kom gerne 15 min. før, så kan vi nå at finde et sæt til dig inden træningen begynder.

Faciliteter:
Som Bambi eller Junior har du udover den ugentlige træning fri adgang til klubbens putting green, driving range og par-3 bane. Når du føler du har nogenlunde styr på det, og udviklet dit spil, så du er klar til at få banetilladelse, kan du få adgang til at spille på den store bane.

Kontingent:
300 kroner pr. sæson for Bambi (5-9 år)
500 kroner pr. sæson for Junior (10-18 år)


Træning:
Bambi (5-9 år) og Junior (10-18 år) træner hver mandag kl. 17.00 – 18.00.
Der er sæsonstart mandag 3. april - og derefter træner vi hver mandag samme tid.
Husk at møde op i god tid!
Hvis en træning aflyses, bliver det slået op i Facebookgruppen.
Xxxxx vil stå for træningen med hjælp fra Junior udvalget (Jan, Kasper og Tim).
Vi (Træner og Juniorudvalg) laver træningsplanen med hvilke ting/øvelser/lege vi skal lave. Vi vil booke par 3banen 1-2 gange per måned til træning, så vi får alle ud at spille løbende.

Mandag d. 19. juni har vi sommer afslutning. Her spiller vi en 9 huls turnering på storbane og på par 3 bane for dem uden banekort. Det bliver i år med gunstart så alle er færdige på samme tid.
Opstart efter sommerferien er mandag d. 31. juli.
Fredag d. 4. august til lørdag d. 5. August holder vi Junior camp for dem der er fyldt 10 år.
Sæsonafslutning er lørdag d. 30. september. Der spilles en 18 huls turnering på storbane (med gunstart) og 6 huls turnering på Par 3 banen.

Som sidste år planlægger vi venskabsmatch med Aaskov og vil se om vi kan få Holmsland med også. Datoer er ikke på plads endnu.

Derudover har vi booket 11 lørdage, til spil på storbane henover året, hvor vi ved sæsonafslutningen vil kåre en samlet vinder. De 5 bedste runder er tællende og sæsonafslutningen tæller selvfølgelig med (så der er mulighed for at spille 12 lørdage). Man skal melde sig til senest onsdag kl. 10 i den pågældende uge

Der er booket 5 teetider følgende lørdage fra kl. 8:20 til og med 8:52:
D. 15 april
D. 29 april
D. 13 maj
D. 20. maj
D. 3. juni
D. 10. juni
D. 24. juni
D. 19. august
D. 9. september
D. 16. september
D. 23. september

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Juniorudvalget