Hvad byder 2024 på

Hvad byder 2024 på!

2024 bliver et endnu et godt år at være juniormedlem i Dejbjerg Golfklub. Vi gentager de succesfulde aktiviteter, men samtidig afprøver nye tiltag. 
Som noget nyt har vi sæsonstart allerede lørdag d. 16. marts, hvor der vil være opstartsmøde og spil på banerne.

2. Påskedag starter vi vores mandagstræning op, som i år er udvidet med 30min (17-18:30). Dagen efter forsætter vi med tirsdagstræningen, som er for de juniorer, der skal ud og spille holdturnering og på sigt vil udgøre vores elite junior trup.

 

Mål for 2024

Et af vores store mål for 2024, er at få flere af vores juniorer ud og deltage i diverse Turneringer arrangeret af DGU.
Vi har igen tilmeldt 2 hold til Holdturneringen, hvor man spiller hulspil mod andre klubber. Men vi satser også på, at få flere ud at spille D-Tour, Vinter Tour og Makker-Cup, hvor vores egen klub blandt andet er vært i august.
Derudover vil vi igen i 2024 have vores interne Lørdagsturnering med rangliste, hvor vi kårer en samlet vinder til vores sæsonafslutning. I år udvider vi konceptet, så man også kan deltage på Par3 banen.

Til vores træning havde vi stor succes med DGU Short Game. Og for at hele klubben kan prøve kræfter med denne test, vil Juniorafdelingen være vært for Dejbjerg Mesterskaberne i Short Game, som vi håber at medlemmerne vil støtte op om.

En anden ting vi håber på god opbakning til, er vores fundraiser arrangement. Hvor vi vil samle penge ind til junior afdelingen samt tilskud til opdatering af klubbens trænings faciliteter. Mere om dette senere, når vi har planen på plads.

Vi afholder selvfølgelig også vores Sommer Camp. I 2024 vil den foregå fra lørdag 3. august til søndag 4. august med masser af golf og hygge.

Så er der ikke andet at sige end, at vi glæder os til den nye sæson og håber at se en masse glade juniorer.

 

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Juniorudvalget