vis-nyhed

« Tilbage

Sæsonafslutning

Skrevet d. 07/10-2023 af: Af Firkløveret

Septemer måned 2023 blev den varmeste i Danmark, og til eftermiddagspigerne afslutningsmatch var vejret lunt i forhold til kalenderen med både sol og regn. 

44 eftermiddagspigerne stod klar klokken 10.00 til dagens match, hvor der blev spillet både individuelt og holdvis samt nærmest flag og længste drive.

Efter runden skulle der uddeles præmier fra et imponerende og flot indpakket præmiebord udvalgt med stor hjælp fra Ella Christensen.

Under spisningen blev præmier for dagens match, glasfugle til de spillere, der har leveret birdiei tirsdagmatcherne samt præmier for sommerens scorer og årets scorer uddelt.

Vinder af dagens match blev Jytte W. Hansen i A-rækken foran Bodil Holm. Heidi Bro Iversen i B-rækken foran Ingrid Christensen. Det vindende hold bestod af Else Eg Hvelplund, Lene Bukholt Mikkelsen, Heidi Bro Iversen og Jytte Holm.  

Der blev undervejs også evalueret på sæsonen, der er gået. Ingerlise Vendelbjerg indtræder i firkløveret efter Ulla Simonsen, der udtræder efter fire år. Tak til Ulla for din store indsats.  

Eftermiddagspigerne har fået er forespørgsel om sammenlægning med formiddagspigerne. Det blev godkendt, og derfor vil der fra sæsonen 2024 ske navneændring til tirsdagspigerne 

Håber vi ses til sæsonen 2024