vis nyhed baneudvalg

« Tilbage

Baneudvalgsmøde den 7. marts 2013 

Skrevet d. 07/03-2013 af: Hanne Häggqvist

 

Deltagere: Laura Tang Madsen, Knud Erik Bollerup, Peder Bro Iversen, Jens Peder Jespersen, Lars Elkjær Nielsen, Aage Daugaard, Hanne Häggqvist 

Afbud: Jacob Nordestgaard, Kurt Nygaard Pedersen 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Info og arbejdsfordeling omkring oprydningsdagen. Listen, som er udarbejdet af Peder, Jens Peder og Knud Erik blev gennemgået. Der er p.t. tilmeldt 14 til oprydningsdagen. 

 

2. Planlægning af datoer for baneudvalgsmøde 2013. 15. maj kl. 16.00 – banevandring. 24. juni kl. 16.30 – alm. møde. 

 

14. august kl. 16.00 – banevandring. 

9. oktober kl. 16.30 – alm. møde 

3. Forslag om opfyldning med jord i svinget venstre side hul 10, for at gøre hullet lettere i udslaget. Ca. 100-130 m fra gul tee – Peder. Peder forklarede sit forslag. Udvalget er enigt om, at det tages med på banevandringen den 15. maj. 

 

4. Diverse. 

 

Disk. af kontakten til HedeDanmark. Hanne mener at det udelukkende er baneudvalget, der skal have kontakten til HedeDanmark og ikke nogle af medlemmerne. Vi skal have en god dialog med HedeDanmark og det kan kun styres hvis vi selv har kontakten. Disk af beplantning på de sidste ni huller. Der er for mange amme træer. Knud Erik foreslår, at vi planter træer som er blivende. Disse træer skal være af en hvis størrelse, da vi tidligere har plantet små træer, som ikke er kommet. Priser undersøges ved Herborg Planteskole og Højmose Planteskole, Grønbjerg. Drænrør hul 10. Knud Erik foreslår, at det drænrør, som løber ud i venstre side af hassard på hul 10, føres ud i bækken, så vi undgår at området er sumpet og ser forfærdelig ud. Spejl hul 6. Knud Erik spørger til spejl på hul 6. Peder den kommer snart. 

Overgangen på hul 8. Laura spørger til, om der kan gøres noget ved overgangen på hul 8, hvor der altid er smadret. Der bliver gjort noget snart. 

Træningsbanen. Pælene leveres inden for 1-2 uger. Der laves 4 greens, hvor af 3 bliver lavet på en bakke. 

Boldautomat/boldopsamling. Peder foreslår at der købes ny boldautomat/boldopsamler. Prisen for det hele er ca. 100.000 kr. Kommer på ønske listen.