Sæsonen 2024

Vi glæder os til den nye sæson og til at se alle tirsdagspigerne igen.

 

Til alle friske golfpiger, der har tid og lyst til at spille golf sammen hver tirsdag, med starttider fra hul 1

kl. 09.32 - 10.12, der er en samlet blokering med startliste, hvor man melder sig til på Golfbox
kl. 13.32 - 14.36, der er en samlet blokering med startliste, hvor man melder sig til på Golfbox
kl. 15.00.
kl. 15.56 - 16.44, der er en samlet blokering med startliste, hvor man melder sig til på Golfbox
kl. 17.00.

Praksis for klokken 15.00 og 17.00 er, at du møder op cirka 15 min. før ønsket starttid, udfylder/udskriver dit scorekort og lægger det på bordet i forgangen. Scorekortene bruges til at trække hold, dette gøres 10 min før starttidspunktet.

Husk at udfylde scorekortene omhyggeligt med navn, medlemsnummer, markør, dato og evt. ”Pip” (=Birdie). På opslagstavlen i kælderen hænger en liste som skal udfyldes, hver gang du har lavet en birdie, og listen skal underskrives af spilleren og markøren.

Vi bliver handicapregulerede hver tirsdag, hvor vi spiller stableford eller slagspil, men ikke ved snorematcher o.l. matcher.

I juli måned skal man selv booke tid på Golfbox, og der er ingen indberetning til sommerens og årets score.

Efter golfrunden er der rig mulighed for at spise sammen og hygge sig med hinanden i vores fine café. En gang om måneden arrangeres der match, hvor spisning efter matchen er obligatorisk.

En gang hvert år i maj måned arrangeres der venskabsmatch med Trehøje og Holstebro (Råsted) golfklubber. Hver anden gang hjemme og ude. Ligeledes spiller vi hvert år i uge 28 med drengene om ”Den brune pokal”. Vi skiftes til at arrangere matchen.

Nye medlemmer er velkomne til at deltage et par gange, før de træffer beslutning om at melde sig ind. Du kan spille med, så snart du har fået dit golfkørekort.

Du tilmelder dig ved at indbetale 250, - kr. på konto nr. 7780 6015002. Husk at skrive navn og medlemsnummer! Ved opstart den 1. juli er kontingentet 125,- kr. for resten af sæsonen.

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om matchprogrammet, udvalgets tlf. numre, og efter en match finder du under ”Nyheder” resultaterne af matchen.

I ”DEN LILLE GRØNNE” FINDER DU BESKRIVELSE AF GUNSTART, MATCHFORMER, SOMMERENS SCORE, ÅRETS SCORE, HANDICADPREGULERING M.M.

Du er altid velkommen til at kontakte en fra udvalget - du kan se navne og mobilnumre m.m. under FIRKLØVERET.