vis nyhed

« Tilbage

Vestjysk Bank åbningsturnering i flot forårsvejr

Skrevet d. 07/04-2019 af: Af Jette Bentsen

Årets åbningsturnering i Dejbjerg Golf Klub fandt søndag sted i solskin og tocifrede varmegrader.

118 medlemmer havde valgt at spille med, og der skulle spilles godt for at komme med i præmierækkerne.

I B-rækken skulle der således hele 42 point til for at vinde.

Inden spillerne blev sluppet løs på banen, var der flaghejsning og en kort velkomstale fra Inger Marie Andersen.

Dagens sponsor var VestjyskBANK, der havde leveret et fint præmiebord.

Ud over solskin og en flot bane for årstiden blev de 118 spillere også undervejs fristet med en lækker grillpølse. Om det var de nygrillede pølser, der var medvirkende til de flotte scores, er nok tvivlsomt. Men i hvert fald skulle der mange point til for at komme i præmierækkerne.

A-ækken blev vundet af Søren Christian Dahl med 37 point, mens Steen Tang Andersen (36 point), Jørgen Obling (35) og Anette Black (35) fulgte på de næste pladser.

I B-rækken leverede Aksel Krogsgård ikke færre end 42 point. Derefter fulgte Peder W. F. Nielsen (38 point), Claus Plinussen (36) og Vagn Kristensen (36).

Søren Jespersen vandt C-rækken med 40 point, mens Else Kjærgaard Kristiansen (38), Rikke Omme (37) og Karin Madsen (36) fulgte på de næste pladser.

D-rækken blev vundet af Jonas Høberg med 37 point, mens John Spliid Frederiksen (35), Poul Aksel Solsø Kristensen (35) og Vibeke Horn Lauritsen (35) fulgte på de næste pladser.

Længste drive på hul 8 blev vundet af Inger Marie Andersen og Kim Olesen.

Nærmest flaget blev vundet af Villy Svinth med 1,02 meter på hul 3, Bjarne Vastrup med 3,21 meter på hul 4, Jørgen Obling med godt 4 meter på hul 12 og Leif Simonsen med 2,28 meter på hul 18.

Præmieoverrækkelsen fandt sted, da spillerne efter turneringen var samlet i cafeen til et lækkert måltid - med både hovedret og dessert.

Alle vinderne samlet på billedet ovenfor med erhvervsrådgiver Brian Toft Røjkjær fra turneringssponsoren VestjyskBANK yderst til højre. Nedenfor lidt stemningsbilleder.