vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 1. februar 2011

Skrevet d. 01/02-2011 af: Hanne Häggqvist

Resumé fra bestyrelsesmødet, den 1. februar 2011 – Dejbjerg Golf Klub. 

0. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 13. januar 2011. Referatet blev godkendt med de anførte rettelser og præciseringer under pkt. 6. 

 

1. Orientering ved formand/daglig leder. Der er kommet indkaldelse til repræsentantskabsmødet i DGU den 26. marts 2011 i Korsør. Nyhedsbrev – Der indhentes tilladelse fra medlemmerne til at sende Nyhedsbrev ud til dem pr. mail. Nyhedsbrev er en appetitvækker, til at hente yderligere information på hjemmesiden. Strategien vedr. Nyhedsbrev skal på hjemmesiden. DGK afholder ikke Golfens Dag, den 10. april 2011, da det er samme dag som klubbens åbningsturnering afvikles. 

 

Det er blevet lovet, at skærm/scorekort printer vil fungere fra uge 5 el. 6/2011. Der er aftalt 100 kr. i rabat på normal greenfee med Herning Golfklub. 

DGK er med i Dejbjerglund Efterskoles idrættens uge i uge 31 2011. 

Opslagstavlen til starterskuret bliver lavet. Debat af artikel i Vestkysten vedr. grundskyld fra golfbaner/golfklubber. 

Hanne H. gjorde opmærksom på, at klubben ifølge Lov om arbejdsmiljø, skal have et sikkerhedsudvalg. Hanne H. har sagt ja til, at DGK vil være med i arrangementet Special Olympic Handicap Festival i Skjern den 12. – 13. maj 2012. 

2. Orientering fra udvalgene: Turneringsudvalg – Udvalget har besluttet at lave tidsskemaer til turneringerne, for at fremme spille hastigheden. Der holdes et møde i udvalget snarest. 

 

Baneudvalg – Den plansilo, som det blev vedtaget at lave sidste år, laves nu. Har fået tilladelse til at lave en ny overkørsel. Den nuværende marksprøjte, ændres således den opfylder lovens krav. Pris ca. kr. 20.000. 

Handicapudvalg – Intet. 

Begynderudvalg – Der har været afholdt møde og referatet er udsendt. Der er aftalt 2 datoer for ”spil med en ven”. Der skal være sidste tilmelding 14 dage før, således at vi kan få fyldt alle 9 huller fyldt op. De nye prøvemedlemmer orienteres om at vi har flexmedlemskab. 

Sponsorudvalg – Udvalget ønskede at få ”Grib telefonen” uge 12, men det kan ikke lade sige gøre før i august måned. 

Husudvalg – Intet. 

Sportsudvalg – Juniorudvalget indfører fredagsmatcher igen. Har deltaget i Sjov Lørdag arrangement, og deltager også i det næste arrangement. Hanne H. rykkede for referater fra eliteudvalget. 

3. Afgang / tilgang af medlemmer. Hanne H. kunne meddele, at der ikke er sket de store ændringer siden sidste møde. Kassereren kommenterede perioderegnskabet for okt. kvartal. Kassereren spurgte om der ikke skal være egenbetaling på træningen i Indoor Ikast. Jens P. undersøger. 

 

 

4. Restaurant / forpagtning. Forpagtningsaftalen er underskrevet. De starter fuldt op fra 1. marts 2011. Forpagterne - Kurt og Lasse - ønsker at afholde møde med klubber i klubben samt begynderudvalget. 

 

5. Træner / kontrakt. Ny aftale med Jacob blev gennemgået og kommenteret. Der afholdes møde med Jacob og bestyrelsen sidst i februar måned. Jacob har spurgt om Teachers Tour må komme her til Dejbjerg den 4. juli – dette er OK. 

 

6. Kampagnetilbud i.s.m. Jacob Nordestgaard. Formanden udarbejder det aftalte tilbud til prøvemedlemmer på 1.200 kr. i perioden 1. april – 1. juli. 

 

7. Baneudvalg, situationsrapport fra fmd. / greenkeeper. Chefgreenkeeperen har udarbejdet en rapport / beskrivelse af banen - netop nu - som lægges på hjemmesiden. Der planlægges et banebesøg af banekonsulent Allan Brandt, DGU sidst i april / først i maj. 

 

8. Forslag til kommunemesterskab 2011. Formanden har modtaget et oplæg desangående. Holmsland Klit kontaktes for at høre om de er med på ideen. 

 

9. Vedtægter. Der planlægges afholdt ekstraordinær generalforsamling i sommer, for at få vedtægterne ændret. 

 

10. Eventuelt, herunder næste møde. Næste bestyrelsesmøde er den 24. marts 2011 kl. 18.30.