vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 10. juni 2015

Skrevet d. 15/06-2015 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 10. juni 2015 kl. 18.00 i klubhuset

Deltagere:   Jens Peder Jespersen (JPJ), Hans Peter Ø. Mikkelsen (HPM), Mads Møller (MM), Kurt Dalgaard (KD), Vagn Krogsgaard (VK), Bent Byskov (BB), Hanne Häggqvist (HH)

Afbud:          Peder Bro Iversen og Frits Christensen

Referent:     Hanne Häggqvist

 

  1. Input fra Johnny Streit og Erik Villumsen. Ingen bemærkninger da hverken Johnny eller Erik deltog i mødet.

     

  2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 12. maj 2015. Referat blev godkendt og underskrevet.

     

  3. Økonomi. HPM udleverede regnskab pr. 30. april 2015. Vi mangler stadig kontingent indtægter. HH udleverede medlemsstatistik pr. d.d. Håber på flere nye medlemmer til åbent hus. I den forbindelse har Dagbladet været her, og der kommer en artikel i Dagbladet med fokus på Johnny og nye medlemmer. Anna Marie og Christian Villadsen deltog som nye i klubben. Diskussion af shoppen. HH spurgte om der må køres med kampagner i juli måned med fokus på forskellige ting i 4 uger, med rabat på 20%. Dette blev der sagt OK til. Dette meddeles via hjemmesiden og nyhedsbrev.

     

  4. Shoppen. Forretningsplan for shoppen er udarbejdet. Bestyrelsen skal tage endelig stilling til forslaget. Forretningsplanen blev godkendt.

     

  5. Bevæg dig for livet. KD og HH deltog i mødet den 8. juni med ovennævnte overskrift. Arrangører var DGI og Ringkøbing-Skjern Kommune. KD orienterede om mødet. HH præsenterede ideer til et muligt samarbejde med løbe og mountainbike klubber, som kan bruges vores klubhus som base. HH arbejder videre med dette. Andre gode forslag – petanque bane. Søge anlægsfonden ved kommunen om midler til anlæggelse. Der er møde på mandag i Videbæk Hallen med emne Krop og Kompetencer. HPM og HH deltager i mødet. Det skal bl.a. diskuteres hvordan et samarbejde mellem skoler og foreninger kan skabes. HH orienterede om at der er aftalt møde med Christian Møller fra DGU, da de også har erfaring i at skabe et samarbejde mellem golfklubber og skoler/kommunen. PBI, JS og HH deltager i dette møde.

     

  6. Springvand. Torsdagsherrerne vil gerne sponsorere 15.000 kr. til et nyt springvand. Der er indhentet pris fra Danregn. Model Masters koster 11.300 kr. excl. moms. Bestyrelsen siger OK til indkøb af ovennævnte springvand. HH taler med torsdagsherrerne og køber springvandet.

     

  7. 50 års jubilæum. - Ide bank til jubilæumsåret. - Kortsigtet og langsigtet plan for klubben. - Der skal nedsættes et udvalg til at tage sig af jubilæet. - I 2016 en uge med greenfee til 100 kr. for at se hvad det giver. - I 2017 i jubilæumsugen greenfee 50 kr. - Skal der laves en jubilæumsbog. - Teestedsskilte – skal der være skilte? Dette blev diskuteret og der var bred enighed om at der skal være teestedsskilte. Der skal laves nye til 18 hullers banen, og på pay & play banen genbruges de bedste fra 18 hullers banen. Der skal indhentes tilbud. Hen over sommeren skal bestyrelsen når de spiller andre baner, tage billeder af flotte teestedsskilte og sende til bestyrelsen til inspiration. - I år ser vi hvad klubber der har jubilæum gør.

  8. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – JPJ – Der er stor fokus på klipning af semirough og rough. Finish på banen er ikke OK. Medlemmerne siger, der betales et dyrt kontingent, så skal banen også være i orden. Der skal informeres på hjemmesiden. Det nye vandingsanlæg er installeret og kører for første gang i nat. Begynderudvalg – VK – Der er åbent hus på søndag den 14. juni. Vi skal være obs på de tilbagemeldinger vi får i Golfspilleren i Centrum. Går noget i rødt skal der tages hånd om det. Bladudvalg – Intet at bemærke. Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – HH – Orienterede om at VKR fonden søges om midler til udskiftning af punkterede runder. Juniorudvalg – der er juniorlejr fredag og lørdag i denne uge. PR- og sponsorudvalg – BB – Der skal snart afholdes et møde i udvalget. Grib telefonen sammen med Vestjylland Forsikring gav 11.500 kr. til klubben. Sportsudvalg – Intet at bemærke. Turneringsudvalg – MM – De sidste turneringer har været afholdt med pæn tilslutning. JPJ – der er for mange parturneringer i foråret, og stillede spørgsmål ved hvorfor A-rækken til Early Riser spiller slagspil. Diskussion af hurtigheden for opgørelse af resultater. Det kan ikke gøres hurtigere. HH orienterede om at Arla Foods er præmiesponsor på den tidligere Bravo Tours Efterårsturnering.

     

  9. Orientering ved formand og daglig leder.

    KD spurgte til de nye teesteder. JPJ – de er ved at blive lavet. HH har undersøgt hvilke muligheder der er for tyveri sikring af olietanken ved klubhuset. HH undersøger ved forsikringsselskabet om forsikringen dækker ved montering af den billigste løsning. HPM har aftalt at mødes med Bjerg VVS for at se på løsninger til alternativ opvarmning af klubhuset. HH har lavet en opsamlingsliste fra bestyrelsesmøderne, som sendes med referatet til bestyrelsen.

  10. Intet at bemærke.