vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 10. oktober 2013

Skrevet d. 10/10-2013 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 10. oktober 2013 

Deltagere: Bent Byskov (BB), Rikke L. Omme (RLO), Jens Peder Jespersen (JPJ), Peder Bro Iversen (PBI), Viggo Nielsen (VN), Vagn Krogsgaard (VK), Jytte W. Hansen (JWH) og Hanne Häggqvist 

Afbud: Mads Møller 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 11. september 2013. Referatet blev godkendt og underskrevet. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. HH vil gerne have navnene på de personer der er i udvalgene og ikke mindst dem der hjælper de forskellige udvalg eller gør et stykke frivilligt arbejde for klubben. Disk. om hvem der skal med til udvalgsdagen. Vi kører videre med den samme ordning som i dag. 

3. Økonomi. JWH udleverede et foreløbigt regnskab pr. 30. september 2013. Vi regner med et overskud på 100.000 – 120.000 kr. Kontingentsatser for 2013/2014 er uændret i forhold til 2012/2013. Budgettet for 2013/2014 blev gennemgået og godkendt. Disk. af om rengøring skal under forpagter eller vi skal have et firma til at forestå det. 

4. Restauranten. Inden bestyrelsesmødet havde restauratørudvalget et møde, hvor forpagtningskontrakten blev gennemgået og tilrettet. Kontrakten blev gennemgået for bestyrelsen. Udvalget skal have møde med mulige emner den 11. og den 28. oktober. 

5. Træner. Vi skal have vores egen træner. Gennemgang af kontraktoplæg. Disk. af shoppen. VN arbejder videre med at finde en løsning, hvor en forretning stiller varer i butikken, som vi sørger for bliver solgt. Vi skal have købt udlejningsudstyr til januar. 

6. Rahbek Fonden. Det var en kæmpe skuffelse at vi ikke kunne få pengene fra Fonden. Køb af jorden tages med på generalforsamlingen. 

 

 

7. ProBox eller alternativ. Der er flere udbydere af betalingsløsninger. HH har lavet en sammenligning som blev gennemgået. VN undersøge nærmere ved Bige, og hvis det ikke kan opfylde vore ønsker købes ProBox den lille model. 

8. Orientering fra udvalgene. Intet at bemærke fra nogen af udvalgene. 

9. Eventuelt. Intet.