vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 12. marts 2014

Skrevet d. 12/03-2014 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 12. marts 2014 

Deltagere: Jytte W. Hansen (JWH), Vagn Krogsgaard (VK), Viggo Nielsen (VN), Jens Peder Jespersen (JPJ), Peder Bro Iversen (PBI), Bent Byskov (BB) ), Hanne Häggqvist (HH) desuden deltog Johnny Streit (JS) og Erik Willumsen (EW) i den første del af mødet (punkt 1) 

Afbud: Rikke L. Omme, Mads Møller 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Input fra Johnny Streit (JS) og Erik Willumsen (EW). JS: Hjemmeside – Om en uge er 1. skitse klar. Når det er godkendt, går der 3 uger med programmering. Derefter er der 1-1½ uges arbejde for JS. Kalender i Golfbox – Bliver åbnet den 15. marts. Netværk klubhus, greenkeeper – Bliver gjort færdig torsdag. Pris/varighed på lektion – En lektion varer 20 min for 1 person. Ved flere personer 40 min/60 min. En lektion koster 150 kr. Begyndersæt – PBI indkøber 24 begyndersæt. Heraf 2 herrer venstre, 1 dame venstre, 10 damesæt og 11 herresæt. Trolley – PBI indkøber 10 stk. udlejningstrolley. EV: Åbner restauranten – Går i gang med at sætte på plads i depotet og køkkenet torsdag den 13. marts og regner med at åbne restauranten den 15. marts. Kogeplader – Kogepladerne er meget langsomme. Det skal der ses på. Møde – Torsdag den 13. marts er der møde med husudvalg og baneservice, for at alle kan lære hinanden at kende og udveksle forventninger/erfaringer. Koda – EV er i kontakt med dem, men har endnu ikke fået et endeligt svar. Viasat – Det vil koste 230 kr. pr. mdr. TV skærme i bl.a. restauranten – Til reklame/startliste/resultatlister uden lyd. Afventer Koda. Probox reklame – Hvad tager de andre klubber som har en Probox for reklamepladsen? 

 

 

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 4. februar 2014 Referatet blev godkendt og underskrevet. JWH kommenterede på bestyrelsens beslutning om at give 2.100 kr. i rabat på indskud. Det betyder at vi i forhold til det godkendte budget kommer til at mangle 15.000 kr. HH gjorde opmærksom på at beslutningen om at 3. divisionsholdet ikke kunne få gratis træning er taget på det forkerte grundlag, idet der sidste gang blev talt om at holdet er et regionshold, men det er det ikke. Holdet hører nu til i Danmarks-turneringen. Bestyrelsen besluttede derfor at holdet skal have træning 1-2 gange om mdr. gratis. PBI taler med JS. Holdet arrangerer selv tid med JS. 

3. Orientering ved formand og daglig leder. VN orienterede om følgende: Greenfeeaftaler – Der er flere klubber fra 50 kr. samarbejdet, som har droppet denne aftale, og nu spørger om vi vil være med i andre aftaler. Nogle foreslår også at der er en fast pris på 200 kr. Diskussion om vi skal ændre greenfee prisen til en fast pris på 200 kr. Vi bibeholder de nuværende priser og tager det op igen medio september. Forespørgslen fra Grenaa siger vi nej tak til, medens Viborgs forespørgsel siger vi ja tak til. Skatterådet – Vi har endnu ikke hørt noget fra Skatterådet angående anmodningen om at få penge tilbage på betalt vandafgift. Rahbek Fonden – Vi har ikke hørt noget fra fonden angående ansøgningen om midler til havemøbler. Grene Fonden – Der er søgt om midler til at foretage en eventuel udvidelse af garagen til golfbiler. Kultur og fritid – Der er også søgt kommunens Kultur og Fritids pulje om midler til at foretage en eventuel udvidelse af garagen til golfbiler. Shop – Er nu færdig og klar til varer. Flot stykke arbejde af de frivillige. IT – Det kommer til at koste ca. 34.000 kr. for at etablere bedre IT hos greenkeeperne og i klubhuset. 3.000 kr. skal bogføres hos greenkeeperne. Hjemmeside – HH undersøger om vi må afskrive på hjemmesiden. Lejekontrakt med Jens Peder V. Knudsen – Oplægget rettes til og underskrives. Dataløn – HH tager på kursus den 7. april kl. 9-12 i Odder. Vi skal gå fra Lønservice til Dataløn her i foråret. 

 

 

NGU og DGU kort – Kortene blev fordelt mellem bestyrelsesmedlemmerne. Direktions- og bestyrelsesansvarsforsikring – HH har haft besøg af Willis, hvor vore forsikringer blev gennemgået. Han anbefalede desuden at den bestyrelsesansvars-forsikring vi har i dag udvides til en direktions- og bestyrelsesansvarsforsikring. Bestyrelsen vil tænke over det. Priser på gruppelektioner – JS og HH kommer med et oplæg på priser til skoler og firmaer, som bestyrelsen så skal godkende. Shoppens åbningstider – HH vil gerne have ført til protokols, at som udgangs punkt skal hun fremover bruge min. 4 timer om ugens på at passe shoppen. Dette er oven i den tid som HH allerede bruger. 

4. Økonomi. JWH gennemgik regnskab pr. 28. februar med kommentarer. Det ser rimeligt ud i forhold til budgettet. 

5. Hjemmeside. BB forklarede forløbet vedr. den nye hjemmeside. RLO, BB, JS og HH godkender konceptet. 

6. Sponsoraftale med Skjern Håndbold. VN orienterede om aftalen, som er indgået med Skjern Håndbold. Aftalen betyder bl.a. at vi kan bruge Skjern Håndbolds netværk. Firmagolf sendes ud torsdag i nyhedsbrev. Der laves et Golf & netværks arrangement den 3. og 4. maj. JS laver opslag. VK finder en/flere til at undervise i teori. 

7. Torsdagsherrernes ønske om gunstart. VN orienterede om ønskerne og konsekvenserne af torsdagsherrernes ønske. Det blev besluttet at de kan få baglæns gunstart kl. 8.00 og bruge parkeringen på hul 14. 

8. Golfbox. Der sendes nyhedsbrev ud i uge 13 om, at alt er klar i Golfbox – turneringsmodul og kalender til JS til booking af lektioner. 

9. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – JPJ Vinterbane. Der har været nedsat et udvalg til at komme med et oplæg til en bedre vinterbane med bedre vintergreens. Den vinterbane vi kender i dag bibeholdes, dog er der nogle greens der skal laves bedre. Dette arbejde påbegyndes i denne sæson. Måtter. Det har været diskuteret om der skal være krav om brug af måtter på fairway. Det skal være frivilligt. Leje af jord. Knud Erik Bollerup vil gerne om vi kan leje skovstykket på hul 1 til 

 

 

højre, så vi frit kan gå ind og rydde op i skoven. Det vil koste ca. 1.500 kr. om året. Dette skal undersøges og hvis det kan lade sig gøre lejer vi jorden. Ekstra regning. Vi risikerer at få en regning fra Hededanmark på det træ vi har fjernet i forbindelse med Bodils hærgen. Det anslås at være 5.000 – 10.000 kr. Maskinindkøb. Der er ønske om at købe en roler til 85.000 kr. + moms samt en fræser til 15.000 kr. + moms. Disse indkøb blev bevilget. Roleren vil betyde, at vi kan erstatte klipninger med at role og at vi skulle få jævne og hurtigere greens. Boldvasker. Der kommer en udgift til elevator til boldvaskeren på et tidspunkt, da det er tungt at løfte kurvene op i maskinen. Begynderudvalg – Intet at bemærke. Bladudvalg – Intet at bemærke. Handicapudvalg – Medlemmerne skal selv indtaste scorekort fra og med denne sæson. Husudvalg – Møde med Restaurant Fru Madsen torsdagsaften. Juniorudvalg – Intet at bemærke. PR- og sponsorudvalg – Til næste bestyrelsesmøde kommer udvalget med en oversigt over hvad vi har solgt for tidligere og hvad vi har solgt for i år. Udvalget vil desuden komme med et salgsoplæg til bestyrelsen. Sportsudvalg – Intet at bemærke. Turneringsudvalg – Intet at bemærke. 

10. Eventuelt. Ingen bemærkninger.