vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 15. maj 2017

Skrevet d. 19/05-2017 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmødet den 15. maj 2017

Deltagere:   Frits Christensen (FC), Hanne Pliniussen (HP), Hans Peter Ø. Mikkelsen (HPM), Jens Peder Jespersen (JPJ), Kurt Dalgaard (KD), Peder Bro Iversen (PBI), Peder Nordestgaard (PN) og Hanne Häggqvist

Afbud:          Inger Marie Andersen

Referent:     Hanne Häggqvist

 

  1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 20. april 2017. Referatet blev godkendt og underskrevet.

  2. Økonomi. Medlemsstatistik – Hvorfor får vi ikke flere juniorer, nu hvor kontingentet er sat ned til 500 kr.? PR udvalget ser på hvad der kan gøres for at gøre opmærksom på det. Vi skal have flere prøvemedlemmer.

    Greenfeestatistik – Diskussion af firkløver ordningen og greenfee indtægter.

    Økonomi – Greenfee ser pt. fornuftigt ud. Baneomkostningerne holder sig fint inden for budgettet. Undtaget elforbruget, som skyldes pumpen, og det lider vi stadig under at det bare har stået og forbrugt strøm siden sidste år. Lokaleomkostninger – der skal gøres noget ved kloakken. Forstoppelsen skyldes at der er gamle cementrør fra toppen af trappen og ned til brønden i kælderskakten. Der ses på forskellige løsninger samt at der indhentes tilbud. Diskussion af regnskab og hvor finder vi flere indtægter/medlemmer.

    Interne rutiner for administration, bogføring m.v. – PN har lavet et godt oplæg. Kan der forhandles bedre rabatter hvis vi køber ind sammen med andre klubber? Diskussion af shoppen – skal vi have en shop eller ej og hvor meget tid bruger henholdsvis Johnny og HH samt de frivillige. PN retter til og sender til bestyrelsen.

  3. Benchmark
    PN udleverede sammenligningstallene for Dejbjerg, Struer og Jelling. Investeringsbudgettet blev udleveret og diskuteret.
  4. Forsikringer.
    Forsikringsmægler – HH har stor glæde af Willis. Det skal undersøges om vi kan få et bedre tilbud på forsikringer selv. 
  5. Hvervning af nye medlemmer.
    KD henviste til artiklen i Golfbladet – Skaf medlemmer i bundter. Vi arrangerer Firmagolf igen i 2018. Skaf et medlem og få et gavekort på 500 kr. til shoppen når det nye prøvemedlem betaler 1. rate af kontingent for fuldtidsmedlemskab. PR udvalget laver en kampagne. JPJ foreslår at vi reklamerer noget mere med skiltning ved vejene. Der er stadig mange der tror at man ikke må bruge vort klubhus/restaurant med mindre man er medlem. Er vi for indspist? Forslag – der laves en skrivelse, som udleveres til dem der har fest i huset. Der skal forklares at man gerne må bruge vores faciliteter når de holder en fest her. 50 kr. greenfee uge på pay & play banen. PR udvalget markedsfører dette.
     
  6. Jubilæum.
    Fredag den 19. maj er Klubber i Klubbens jubilæumsturnering. Søndag den 21. maj kommer Karsten Maas med sit Trick Golf Show.

  7. Tilbygning til golfbiler.
    Der er indhentet tilbud og der laves stikkontakter nu. Erik Peetz sætter af på bygningen hvor stikkontakterne skal være. Sdr. Lem Andelskasse Fond har møde d.d. – der er mange ansøgninger. De andre fonden har vi ikke hørt fra endnu.

  8. Orientering fra udvalgene.
    Turneringsudvalg
    – HP – Der er styr på Proens dag og tilmeldingslister er sat op. Skjern Bank turneringen – HH skal have et evalueringsmøde med Skjern Bank om den fremtidige turnering.
    PR udvalg – FC – Udvalget har haft møde hvor bl.a. de ændringer på hjemmesiden der er foretaget blev diskuteret. Ligeså blev trafikken på FB og nyhedsbrev diskuteret. Der er en rigtig god aktivitet på FB. Turistbureau folderen – HH kontakter snarest Turistbureauet, hvorefter der tages stilling til hvor folderen skal hen samt hvem der kan aflevere dem de forskellige steder.
    Sponsorudvalg – HH – intet at bemærke.
    Husudvalg – HH – Der arbejdes i at finde en løsning på kloakproblemet. Hjælper i restauranten i henhold til vagtplanen.
    Baneudvalg – JPJ – Kan det bevilliges at der købes en brugt fairway klipper til 85.000 kr. incl. moms med ny slebne klippeled. Maskinen købes. Der er markvandring tirsdag den 16. maj, hvor der forventes at møde ca. 50 greenkeepere op.
    Juniorudvalg – PBI – Kredsturneringen lørdag den 13. maj var der et pænt fremmøde med 26 spillere. Ranglisteturneringen – der er pt. 52 tilmeldte. Det går fremad med deltagerantallet år for år. Målet er at der om 3 år er 80 deltagere.

  9. Orientering ved formand og daglig leder.
    Open by night. Den 24. maj i Videbæk har HP meldt sig, men mangler en tilbagemelding. IMA vender tilbage med svar. Den 21. juni i Tarm – KD, HPM. KD spørger et par lokale medlemmer.
    Golfpas – vi har haft 2 besøgene indtil nu, men ikke solgt nogen.

  10. Eventuelt.
    Ønske om at der bliver sat net op, som kan skærme for skæve bolde fra 2. teested gul/hvid mod 6. green.