vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 20. marts 2012

Skrevet d. 20/03-2012 af: Hanne Häggqvist

 Resumé af bestyrelsesmøde den 20. marts 2012 

Deltagere: Peder Bro Iversen (PBI), Rikke L. Omme (RLO), Mads Møller (MM), Jens Peder Jespersen (JPJ), Viggo Nielsen (VN), Vagn Krogsgaard (VK), Claus Trudsøe Larsen (CTL), Hanne Häggqvist (HH) 

Afbud: Jytte W. Hansen 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 6. februar 2012. Referatet blev godkendt. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. VN roste baneudvalg og husudvalg for oprydnings/rengøringsdagen – der kom 54 frivillige. En god dag. VN – det var en god dag i søndags til åbent hus trods vejret. Vi fik 10 nye medlemmer. HH kunne orientere at der var kommet 1 mere siden. VN orienterede om at Jacob Nordestgaard arbejder på at finde en sponsor til udbygning af skuret på træningsbanen. VN – medlemmer har gjort opmærksom på at det måske er en god ide med strømudtag til campingvogne på det nederste niveau af parkeringspladsen. HH undersøger om vi må tillade at campingvogne holder der natten over. Knud Erik Bollerup undersøger muligheden for at trække strømmen fra boldhuset på træningsbanen. HH orienterede om at Poul Stokholm, Rahbek Fonden har rykket formanden for fonden endnu engang for svar. 

3. Økonomi samt medlemssituationen. HH udleverede medlemsstatistik, som blev gennemgået. 

4. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg (JPJ) – Lørdag var en super dag, hvor der virkelig blev lavet meget. Banen blev åbnet den 18. marts, men dog med det forbehold at hvis vejret bliver for dårligt, så bliver sommergreens lukket igen. Der skal stadig lægges op på klippede arealer. JPJ spurgte om der kunne bevilges indkøb af en greenroller – pris 70.000 – 80.000 kr. Er der afsat penge i budgettet til maskinindkøb? 

 

 

Begynderudvalg (VK) – Åbent hus søndag den 18. marts kom der 25. Et stort fremmøde trods det dårlige vejr. Alle fik en greenfee billet til pay & play banen samt tilbud om en lektion hos Jacob. HH oplyste at ud af de 34 prøvemedlemmer har de 18 betalt 3.975 kr. 

 

Bladudvalg (RLO) – Årsskrift er udkommet. Et flot blad og medlemmerne har taget godt imod det. Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – Intet at bemærke. Juniorudvalg (CTL) –Kan Dejbjerglund Efterskole købe greenfee billetter til den store bane til en favorabel pris? Aftalt at HH kontakter skolen og tilbyder at de kan købe 50 greenfee kort for en favorabel pris. PR- og sponsorudvalg (MM) – Vi har fået solgt annoncer i Årsskrift så der er overskud på det. MM, HH og Bjarne Häggqvist stod på Aktiv Danmarks stand på Ferie for alle messen i Herning. Vi fik uddelt rigtig mange brochurer og fik mange gode samtaler. Diskussion af hjemmesiden. Skal der laves en ny? Alle kikker på andre klubbers hjemmeside til næste bestyrelsesmøde for at få gode ideer. HH pointerede at hvis der skal laves en ny hjemmeside skal det være således at vi selv kan rette og tilføje på hjemmesiden. Forum ryddes nu for gamle indlæg. Sportsudvalg (CTL) – Der har været afholdt opstartsmøde. Alle var positive og vil prøve at sælge så mange partnerpakker som muligt. Vi har et stort problem med dameholdet, da vi ikke har spillere nok. Det kan betyde at vi må trække holdet fra 2. division hvis der ikke findes en løsning. Turneringsudvalg (RLO) – Turneringsprogrammet er i Årsskrift. I forhold til det oprindelige program er Sydbanks Four Ball Turnering flyttet fra den 19. august til den 24. juni og Pro’s Day fra den 23. juni til den 11. august. Årsagen er den, at det er Sct. Hans aften den 23. juni og desuden så mener Jacob ikke han kan nå at få fat i sponsorer til juni. Sydbank er dog lovet at hvis deltager antallet falder, flyttes deres turnering tilbage til juni igen. 

5. Firmagolf i 2012? Ja, men med nyt koncept, hvor et firma kan købe en pakke, hvor der så er træning, spil på pay & play banen for medarbejdere med i pakken. VN finder nogle som vil være med til at sælge disse pakker. 

 

 

6. Orientering om nye HCP regler. HH orienterede om de nye regler, som indføres fra den 1. juli 2012. 

7. Skal vi sælge traileren? HH – Traileren er ikke blevet brugt i 2011 og i 2010 blev den brugt nogle få gange. Der laves en auktion, som annonceres via hjemmesiden. Auktionen slutter den 1. maj. Der skal hele tiden orienteres om det højeste bud på hjemmesiden samt på traileren. Der er pt. budt 5.000 kr. 

8. Eventuelt. VN – må medlemmer tage potentielle nye medlemmer med på træningsbanen og pay & play banen gratis. HH orienterede om, at hun siden Tony rejste har givet alle lov til at bruge træningsbanen gratis, medens der skal betales for pay & play banen. Det blev besluttet at dette fortsætter vi med, og det meldes ud via hjemmesiden. VN holder tale ved åbningsturneringen.