vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 25. juni 2013

Skrevet d. 25/06-2013 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 25. juni 2013 

Deltagere: Bent Byskov (BB), Rikke L. Omme (RLO), Mads Møller (MM), Jens Peder Jespersen (JPJ), Viggo Nielsen (VN), Jytte W. Hansen (JWH), Peder Bro Iversen (PBI), Vagn Krogsgaard (VK) og Hanne Häggqvist 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 2. maj 2013. Referatet fra den 2. maj blev godkendt samt underskrevet, ligeså gjorde referatet fra ekstra ordinær bestyrelsesmøde den 14. juni. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. Restauranten - VN – Alt gik som det skulle til Proens dag, Pink Cup og regionsgolf fredag den 21. juni. Dejlig mad og god service. HH har haft møde med Michael, hvor de forskellige kritik punkter er blevet forelagt ham. Michael giver selv udtryk for, at der er godt med besøgende og en god omsætning. Aftalt at VN, HH og Michael snakker sammen, for at finde en løsning. Forventninger skal afstemmes. Medlemsstatistik - HH – udleverede og kommenterede medlemsstatistik pr. d.d. Ser rigtig godt ud. Forhåbentlig vil mange af dem der står som prøvemedlem, senior overgå til fuldgyldigt medlemskab. Greenfee statistik - HH – udleverede greenfee statistik. Den kolde vinter og det kolde forår har gjort, at også vi har haft tilbagegang i antal greenfee gæster. Disk. af Ikast og Haderslev modellen, som har opsagt alle greenfee aftaler og kører med en fast greenfee på 200 kr. Internet forbindelse - HH – vi har fået tilbud på internet forbindelse fra TN Data, men det er en meget dyr løsning, som vi takker nej til. 

3. Økonomi. JWH udleverede regnskab pr. 30. april og kommenterede. Vi mangler især greenfee indtægter. 

4. Ansøgning til Rahbek Fonden. VN udleverede udkast til ansøgning til Rahbek Foden. Denne blev gennemgået med kommentarer. 

5. Zonetilladelse. Tegninger fra Henrik Jacobsen blev gennemgået, hvor også området, hvor der skal søges om zonetilladelse; blev gennemgået. Det er forslag 2 fra Henrik Jacobsen, der arbejdes videre med. VN er tovholder på dette. 

6. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – JPJ – Baneudvalget har set på boldvasker. Baneudvalget må købe en boldvasker til ca. 25.000 kr. Baneudvalget har i forbindelse med de nye tiltag på træningsbane ønske om at synliggøre 50 m target green med kunstgræs i farver. Pris ca. 10.500 kr. Det er OK at sætte dette i værk. 

 

 

Vandingsanlægget er blevet repareret, så det kører som det skal igen. Hvis det går i stykker så det ikke kan repareres, er det udgift på ca. 40.000 kr. Gåsebiller – der er mange, men med den nye lov må vi ikke sprøjte så meget som vi gerne vil. Bestyrelsen indstiller at midlerne bliver brugt bedst muligt. Boldopsamling – er en opgave som greenkeeperne gerne vil af med. Måske på frivillig basis. Lyngbakken – der sættes stakit op og skilte, således at vi kan undgå trafik på selve bakken. JPJ og Knud Erik kommer med info til hjemmesiden og nyhedsbrev omkring den 1. i hver måned. Begynderudvalg – VK – Der er mange nye og begynderudvalget har travlt med teori undervisning og begyndermatcher. Bladudvalg – Intet at bemærke. Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – til næste år vil der være flere medlemmer i udvalget, således at der kan tilbydes hjælp i baren ud over tirsdag og torsdag aften. Juniorudvalg – PBI – Netop afholdt juniorlejr. Gik godt trods dårligt vejr. PR- og sponsorudvalg – MM – Udvalget har møde den 4. juli. Der arbejdes på det nye sponsorkoncept. HH gjorde opmærksom på at der kun er 4 år til at vi har 50 års jubilæum. Sportsudvalg – Intet at bemærke. Turneringsudvalg – Intet at bemærke. 

7. Eventuelt. Intet at bemærke.