vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 25. september 2012

Skrevet d. 25/09-2012 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 25. september 2012 

Deltagere: Claus Trudsøe Larsen (CTL), Peder Bro Iversen (PBI), Jens Peder Jespersen (JPJ), Viggo Nielsen (VN), Rikke L. Omme (RLO), Jytte W. Hansen (JWH) og Hanne Häggqvist (HH) 

Afbud: Vagn Krogsgaard og Mads Møller 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 8. august 2012. Referatet blev godkendt. 

 

2. Orientering ved formand og daglig leder. VN orienterede om CTL har valgt at trække sig før tiden fra bestyrelsen. Der er kommet nye regler for brug af pesticider på golfbaner. Knud Erik Bollerup skal orienteres. Vi skal være meget OBS på dette. HH orienterede om møde den 20. september angående elitesatsning og udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune. Diskussion om vi skal være med i Teetime kortet og Golfhæftet i 2013. Vi fortsætter med begge i 2013. HH spurgte om hvem der deltager i Regionalmøder. VN deltager. 

 

3. Restauranten. Kurt og Lasse er stoppet den 16. september. Dette foregik i god ro og orden. 

4. Økonomi samt medlemssituationen. JWH udleverede resultatopgørelse pr. 31. august 2013. Det ser godt ud. Gennemgang af renter på de lån vi har. HH udleverede medlemsstatistik med de pt. kendte ændringer pr. 1. oktober. Besluttet at indfri erhvervslånet på ca. 200.000 kr. i vestjyskBANK nu. 

 

5. Fremlæggelse af budget og eventuel godkendelse. JWH udleverede budget for 2012/2013. Dette blev gennemgået og godkendt. 

 

 

6. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – JPJ – Der har været banevandring/møde, hvor bl.a. skrænten bag på green på hul 10 blev diskuteret. Det blev på mødet vedtaget, at lave en trappe, men dette er efterfølgende ændret, således at der er sat snor op og der henvises til den sti der er der. JPJ, Knud Erik Bollerup og Henning Hansen har været på messe i Odense, mange spændende ting. Der er mange gåsebiller på sommerhusgrundende. VN taler med grundejerforeningen angående sprøjtning, da det er for hårdt ved klippeleddene når vi skal klippe græsset. Begynderudvalg – intet at bemærke. Bladudvalg – Intet at bemærke. Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – Intet at bemærke. Juniorudvalg – Intet at bemærke. PR- og sponsorudvalg – Intet at bemærke. Sportsudvalg – CTL – Vi forsøger at lave et fusions damehold med Herning GK . Susanne Frank og Jacob Nordestgaard snakker med Herning GK om det. Turneringsudvalg – RLO – Der har været lidt problemer ved klubmesterskab. Bestyrelsen diskuterer på næste møde, hvilken form klubmesterskab skal have til næste år. 

 

7. Eventuelt. Intet at bemærke.