vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 26. oktober 2016

Skrevet d. 31/10-2016 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmødet den 26.oktober 2016

 

Deltagere:   Mads Møller (MM), Hans Peter Ø. Mikkelsen (HPM), Peder Bro Iversen (PBI), Jens Peder Jespersen (JPJ), Kurt Dalgaard (KD), Frits Christensen (FC), Birthe Guldbrand (BG), Hanne Häggqvist

Afbud:          Vagn Krogsgaard

Referent:     Hanne Häggqvist

 

  1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 20. september 2016 samt ekstra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2016. Begge referater blev godkendt og underskrevet.

  2. Økonomi. Medlemsstatistikken blev gennemgået og diskuteret. Vi mangler stadig seniormedlemmer. Greenfee statistikken blev gennemgået, her har vi set en fremgang i år. Diskussion af firkløver samt den eventuelle ekstra trafik vi får på banen deraf. KD orienterede om mødet på mandag den 31. oktober med golfklubberne i Ringkøbing-Skjern samt Varde Kommuner samt turistdirektørerne for de 2 kommuner. Der kan måske laves en pakkeløsning til f.eks. sommerhus lejere.

  3. Deltagelse i fritspilsordning. Der har været annoncer samt en pressemeddelelse om det nye samarbejde i Firkløveret i Skjern Ugeposten, Tarm Ugeavis, Videbæk Avis samt Ringkøbing Ugeposten i uge 43. Ikast har meddelt, at de ikke ønsker at være med i fritspilsordningen længere, men vi fortsætter samarbejdet med Vejen. Skal der laves en kampagne på en julegaveide på firkløverabonnementet? HH spurgte til om vi skal sælge Golfhæftet her i klubben. Klubben får en del af pengene for salget. Besluttet at det gør vi. Sendes ud i nyhedsbrev samt skrives på hjemmesiden. HH spørger vore andre samarbejdsklubber om vi skal fortsætte vort fine samarbejde - ½ greenfee, 200 kr. og andre rabataftaler.

  4. Foreningsmesse og FrivilligBørsen den 12. november. Foreningsmessen er fra kl. 10.00-14.00. Der sælges TryOut fra nu af og indtil den 30. juni 2017 for 500 kr. Årsskrift tages med, da den fortæller om klubben. JS laver et diasshow med forskellige billeder fra Dejbjerg GK. HH får indhentet pris på nye sejl/roll up. Puttebanen tages med. Kl. 10.00-12.00 ansvarlig for opstilling og på standen MM og FC Kl. 12.00-14.00 ansvarlig for nedtagning og på standen PBI og JPJ. Frivilligbørs er fra kl. 14.30-16.30. Vi tilbyder brug af klubhuset og dens faciliteter til brugerne af Dejbjerg Plantage – mountain bikere, løbere og andre som bruger skoven. Desuden tilbyder vi mod betaling brugen af pay & play banen til alle foreninger. HPM og KD er repræsentanter.

  5. Generalforsamlingen. Input til formandens beretning skal være tilsendt KD senest den 9. november.

  6. Restauranen. Der er forhandlinger i gang med en eventuel ny restauratør.

  7. Udkast til skilte. PBI præsenterede forslagene som blev diskuteret. Skiltene skal laves på højkant, således at hultegning/info og sponsor er på samme folie.

  8. Tilbygning til golfbiler. Da KD har hørt rygter om at der er 2-4 medlemmer, som måske påtænker at melde sig ud, da der ikke er garageplads, skal vi have søgt om midler til at bygge. Der er dog ingen af dem som har bedt om at komme på ventelisten. KD søger LAG midler (frist den 15. december) og Rahbek Fonden søges også. Poul Stokholm kontaktes for at høre om hvor stort et beløb vi kan søge om. En anden mulighed er at søge Velux Fonden en gang til.

  9. Orientering fra udvalgene. Baneudvalg – JPJ. Der er 2 mand tilbage fra den 1. november. Resten er blevet vinterfyret. Personalet er godt med, med de opgaver som skal laves. Der skal ikke graves på banen i 2017. Maskininvesteringer – tages under punkt 12. Turneringsudvalg – MM. Der er 1 turnering tilbage i år, Tidlig Gløgg den 6. november. Sponsorudvalg – FC. Referat fra sidste møde rundsendt. Alle aftaler der skal fornyes, skal være færdige den 30. november. Opslag til medlemmer om at skaffe sponsorer blev sendt rundt og godkendt. PR Udvalg – FC. Der er lavet en PR plan samt budget.

  10. Orientering fra formand og daglig leder. HH spurgte til oprydningsdagen i 2017. Aftalt er det er den 25. marts 2017. Besluttet at nummerpladen på traktoren på træningsbanen tages af. HH og Leif Simonsen arrangerer dette. Vintergolferne om torsdagen har spurgt, om de kan få blokeret 4 tider hen over vinteren. Det blev besluttet, at der ikke foretages blokeringer om vinteren. KD foreslog at klubbens ordensregler laves således, at de er gældende for et vist tidsrum om året.

  11. Eventuelt. Intet at bemærke

  12. Budget 2016/2017. HH deltog ikke i denne del af mødet.