vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 5. februar 2013

Skrevet d. 05/02-2013 af: Hanne Häggqvist

 Referat af bestyrelsesmøde den 5. februar 2013 

Deltagere: Bent Byskov (BB), Rikke L. Omme (RLO), Jens Peder Jespersen (JPJ), Mads Møller (MM), Viggo Nielsen (VN), Vagn Krogsgaard (VK) og Hanne Häggqvist 

Afbud: Peder Bro Iversen, Jytte W. Hansen 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 7. januar 2013. Referatet blev godkendt og underskrevet. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. Der er ERFA-møde den 27. februar kl. 18.30 i Struer GK. VN deltager. Andre der ønsker at deltage bedes meddele dette til HH senest den 14. februar. Regnskab pr. 31.12.12. JWH har sendt regnskab pr. 31.12.12 med kommentarer til bestyrelsen. Der er et underskud på ca. 200.000 i forhold til budgettet, men dette er ikke alarmerende. Referat fra samarbejdsklubbernes møde den 7. januar VN orienterede om mødet i samarbejdsklubberne (50 kr. rabat). Personalemøde. VN orienterede om mødet med Jacob Nordestgaard, Michael Muldbjerg, Knud Erik Bollerup og HH den 4. februar. Grønt regnskab. HH gjorde opmærksom på at grønt regnskab skal være indberettet senest den 1. marts. Der er nogle ting omkring mål og politikker, som JPJ bedes komme med svar på. HH sender JPJ information om hvad der skal svares på. Repræsentantskabsmøde i DGU. HH orienterede om at der er repræsentantskabsmøde i DGU den 23. marts. De tilstedeværende fra bestyrelsen kan ikke deltage og ej heller HH. 

3. Orientering om energitjek af klubhuset. VN orienterede om at NOE har været her og lavet en rapport – en lidt tynd en. Men den kan bruges til at arbejde videre med. Aftalt på møde med Henning Hansen, PBI, HH og VN at Henning og PBI arbejder på at indhente tilbud på efterisolering af klubhuset/shop samt på varmestyring af klubhuset. HH arbejder på at indhente tilbud på natsænkning af temperatur i shop samt ændring af lyskilder i shoppen. Investeringen skal være tjent hjem ved energibesparelsen inden for en kort tidshorisont. 

 

 

4. Orientering om tiltag for at få nye medlemmer i 2013 samt markedsføring af disse. Firmagolf Opslag blev præsenteret og gennemgået. Skal markedsføres via hjemmesiden, nyhedsbreve samt mails til vore sponsorer. Desuden spørges 1-2 personer i Tarm, Skjern, Ringkøbing og Videbæk, om de vil reklamere for Firmagolf ved lokale firmaer. Skal sendes ud senest den 15. februar. HH aftaler noget vedr. mad til finalen med Michael. Fitness tilbud VN har aftalt med fitness centret i Skjern Hallen, at de vil sende vores tilbud ud til deres ca. 700 medlemmer samt de firmaer de har i deres database. Har de et godt tilbud gør vi det samme. Tilbuddet gælder kun den 3. april. VK orienterer begynderudvalget. Spil golf med en ven Der er planlagt 5 x spil golf med en ven. Markedsføres via hjemmesiden og medlemmerne. Det er vigtigt at medlemmerne aktiveres i denne proces, da det er klubbens bedste markedsføringskilde. 

5. Forslag om åben turnering én gang månedligt. Det kan være en god ide for at skabe mere socialt liv i klubhuset samt for at gavne Michael, idet det skal kombineres med spisning om aftenen. Der kan spilles 9 eller 18 huller med start kl. 16.30 – 18.30. HH og Michael arbejder videre med konceptet. 

6. Ajourføring af Virksomhedsplan. HH har foreslået, at det tages med på næste bestyrelsesmøde, da PBI og JWH ikke er med i aften. Desuden mangler afsnittet omkring banen at blive ajourført af JPJ, Knud Erik Bollerup og HH. 

7. Orientering fra udvalgene. Baneudvalg – JPJ – Der er planlagt oprydningsdag den 23. marts med samme koncept som sidste år. Der annonceres i Årsskrift samt på hjemmesiden. Begynderudvalget – Intet at bemærke. Bladudvalg – HH – Materialet er ved at være inde. Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – Intet at bemærke.