vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 6. august 2013

Skrevet d. 06/08-2013 af: Hanne Häggqvist

Referat af bestyrelsesmøde den 6. august 2013 

Deltagere: Jens Peder Jespersen (JPJ), Peder Bro Iversen (PBI), Bent Byskov (BB), Mads Møller (MM), Vagn Krogsgaard (VK), Jytte W. Hansen (JWH), Viggo Nielsen (VN) og Hanne Häggqvist (HH) 

Afbud: Rikke L. Omme 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 25. juni 2013. Referatet blev godkendt og underskrevet. 

 

2. Orientering ved formand og daglig leder. Damerne i 1. division - VN – Flot gået af damerne, som er rykket op i 1. division. Der skal noget med i næste nyhedsbrev samt på hjemmesiden. Rahbek Fonden/jordkøb - VN – Der er sendt en formel ansøgning om midler til Rahbek Fonden. Senest den 1. oktober 2013 skal Henrik Jacobsen samt baneudvalg komme med det endelig oplæg til udvidelsen af pay & play banen. HH arrangerer mødet snarest. Henrik Daugaard - VN – Henrik Daugaard, som har deltaget i Tama Cup igennem mange år, har sendt en mail vedr. hul 15, hul 14 og hul 1. VN har svaret Henrik. Baneudvalget arbejder videre med det. Ungdomskoncept / vestjyskBANK – Vi har fået en henvendelse fra vestjyskBANK, om vi vil være med i et fordelsprogram for unge i alderen 18 – 26 år. Vi bliver markedsført igennem forskellige kanaler. Vi tilbyder et prøvemedlemskab til 600 kr. Disk. af greenfee priser. Der er flere klubber, som har valgt at droppe alle rabataftaler og så blot have en greenfee pris. Vi afventer og indhenter oplysninger fra de klubber, som har gjort det hen over efteråret. Greenfee statistik. HH udleverede greenfee statistik, som ser fornuftig ud. Vi kan nok ikke indhente de manglende gæster i månederne april og maj, men både juni og juli er vi foran sidste års antal. Medlemsstatistik. HH udleverede medlemsstatistik, som ser rigtig godt ud. Vi har det største antal aktive medlemmer i de sidste 5 år. Udvalgssammenkomst – HH oplyser at hun ikke kan deltage i år, og der er derfor 

 

 

nogle andre, der må stå for arrangementet. Følgende fra bestyrelsen kommer ikke VN samt RLO. 

 

3. Økonomi. JWH udleverede regnskab for de første 9 mdr. Det ser positivt ud. Budget for 2013/2014 skal være færdig senest den 10. september. 

 

4. Skal klubbens turneringer kun være for medlemmer med EGA handicap? Besluttet at fra 2014 kan kun medlemmer med EGA handicap deltage i klubbens turnering. 

 

5. Skal klubber i klubben spille EDS runde hver gang? I 2009 har vi fået påbud om fra DGU, at det skal være frivilligt om man spiller EDS eller ej. ”Det at spille EDS er et tilvalg for spillere i handicapgrupperne 2 til 5 – det er ikke et spørgsmål om at kunne fravælge EDS”. Den eneste anden mulighed der foreligger, er at gøre klubber i klubbernes runde for tællende og i handicapreglernes §3.6.1 står der følgende: ”En ”tællende turnering” er en enhver turnering spillet under handicapbetingelser og arrangeret af en medlemsklubs turneringskomité. Turneringen vil være: - underlagt golfklubbens totale og suveræne autoritet - omtalt i klubbens turneringsprogram - forsynet med udførlige turneringsbestemmelser - administreret af golfklubbens turneringskomité, eller dennes underudvalg - have tilmeldings- eller startlister - åbne for alle klubbens medlemmer, dog evt. kun nogle rækker f.eks. kun damer. 

 

Bestyrelsen vil opfordre klubber i klubben til at diskutere dette. 

6. Probox. Aftalt at de bestyrelsesmedlemmer der kan deltage, tager til Ikast GK den 16. august kl. ca. 15.00 for at se deres model. Derefter en runde golf. HH kontakter Ikast for at aftale nærmere. 

 

7. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – VN der er stor ros til banepersonale samt baneudvalg. JPJ – der er indkøbt boldvasker samt target green. Begynderudvalg – De mange nye er så vidt vides godt i gang. Bladudvalg – Intet at bemærke. 

 

 

Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – Intet at bemærke. Juniorudvalg – VN – ros til udvalget for deres arbejde. PR- og sponsorudvalg – MM – sponsordag på mandag er planlagt. Udvalget vil gerne om partnerpakker bliver solgt under det nye koncept, hvorefter der så overføres penge til sponsorudvalget. Udvalget snakker dette igennem med PBI. Sportsudvalg – Flot gået af damerne som er rykket op i 1. division. Turneringsudvalg – Intet at bemærke. 

 

8. Eventuelt. Intet at bemærke.