vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 6. juni 2012

Skrevet d. 06/06-2012 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 6. juni 2012 

Deltagere: Claus T. Larsen (CTL), Peder Bro Iversen (PBI), Jens Peder Jespersen (JPJ), Mads Møller (MM), Viggo Nielsen (VN), Vagn Krogsgaard (VK), Jytte W. Hansen (JWH), Hanne Häggqvist 

Afbud: Rikke L. Omme 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 3. maj 2012 Referatet blev godkendt. 

2. Orientering ved formand og daglig leder. VN – ros til banen og alle medarbejderne. Morten Backhausen, direktør i DGU, kommer torsdag den 7. juni i forbindelse med Anders Dahl Cup og holder et foredrag. VN deltager i mødet. 

 

Børneattester – Skal vi indhente børneattester på HH, forpagter i restauranten og er der en nedre aldersgrænse for de personer der skal indhentes børneattester på. HH undersøger. 

Lynskuret til placering mellem hul 15 og hul 16 er ved at blive lavet. HH mangler dog at få pris på materialerne. 

Der er etableret strøm udtag til autocampere og campingvogn ved boldskuret. 

Ordensreglernes punkt 6 – skal omformuleres, da der er nogle der misforstår det derhen at 3 og 4 bolde aldrig skal lukke igennem i weekends. HH sender forslag til bestyrelsen. 

VN foreslår at vi laver et brev, som fortæller om Dejbjerg Golf Klub og medlemskab i klubben, som gives til grupper der kommer og spiller på pay & play banen. Aftalt at de får et greenfeekort sammen med brevet. 

HH orienterede om, at der er fundet frivillige til at byde større grupper af gæster velkomne i weekends. VN vil gerne deltage i dette arbejde. 

HH orienterede om, at der er ved at blive etableret et samarbejde med handicapværksteder/bosteder i Skjern om golf for de handicappede. 

3. Økonomi samt medlemssituation. JWH udleverede regnskab pr. 30. april. Det ser godt ud. Medlemssituationen ser også rimelig ud, dog vil vi gerne stadig have flere medlemmer. 

 

 

4. Orientering fra udvalgene. Baneudvalg – JPJ – Banen står flot, men er meget tør. Forsøget på hul 14 og hul 15 er sat op. Der kommer en del kommentarer på forum. 

 

Begynderudvalg – Intet at bemærke. 

Bladudvalg – Intet at bemærke. 

Handicapudvalg – HH – Ved årsrevisionen pr. 31. december 2012, vil dem der ikke har indleveret 4 scorekort i løbet af i år få et handicap og alle andre et EGA handicap. Besluttet at begge grupper kan deltage i klubbens turneringer. 

Husudvalg – Intet at bemærke. 

Juniorudvalg – CTL – Der er junior sommerlejr den 15. – 17. juni. 

PR- og sponsorudvalg – MM – Der ledes efter en sponsor til Tidlig Gløgg Turneringen. 

Sportsudvalg – CTL – Ros til dameholdet, som har klaret sig rigtig godt. 3. division herrer ligger også godt. 

Turneringsudvalg – Intet at bemærke. 

5. Mere plads til biler og scooter. HH er ved at indhente tilbud på at bygge et halvtag langs bagrummet til bilerne. 

6. Eventuelt. Medlemmerne orienteres om at når de første 9 huller er lukket pga kaninmatch, gælder boldrende for start på hul 10. 

 

Fremover kan holdkaptajnerne for de 4 hold i DS turneringen leje bil. Det er først til mølle princippet der gælder.