vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 8. august 2016

Skrevet d. 11/08-2016 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmødet den 8. august 2016

Deltagere:   Kurt Dalgaard (KD), Jens Peder Jespersen (JPJ), Peder Bro Iversen (PBI), Birthe Guldbrand (BG), Vagn Krogsgaard (VK), Hans Peter Ø. Mikkelsen (HPM), Frits Christensen (FC), Hanne Häggqvist (HH)

Afbud:          Mads Møller

Referent:     Hanne Häggqvist

 

  1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 15. juni 2016. Referatet blev godkendt og underskrevet.

  2. Økonomi. HPM udleverede regnskab pr. 30.06.16, som blev gennemgået og kommenteret. Diskussion af greenfee priser og aftaler. Skal prisen ændres til fast 200 kr. uden nogen former for rabataftaler eller skal vi med i 4 kløver ordningen. Hvad er indtjeningen på disse klubber i dag og kan det indtjenes ved at gå med i 4 kløver ordningen. På næste bestyrelsesmøde skal der nogle tal på bordet omkring hvad vi har i indtjening fra 4 kløver klubberne, hvad erfaring har Haderslev GK gjort sig i forbindelse med at de ændrede prisen til fast 200 kr. og hvilken vej skal vi gå. Vandafgift er uacceptabelt højt. Det skal undersøges om der er sket en fejlaflæsning eller om der er en fejl på måleren eller en utæthed.

  3. Indbruddet den 30. juli KD og HH orienterede om selve indbruddet. Der blev holdt møde med håndværkere mandag og tirsdag. Prisen for at få bygningen/kontoret reetableret er 145.700 kr. excl. moms. Dertil kommer nyt låsesystem og pengeskab samt skade på traktor. Tirsdag var taksator fra forsikringsselskabet her sammen med Stensbo huse, som er tovholder på opbygningen. Der er givet grønt lys fra forsikringen. HH har haft møde med FD alarm. Der sættes en kraftigere dørpumpe på døren til bagrummet. Desuden er det blevet sådan, at er alarmen ikke slået til bliver HH kontaktet 5-10 min. efter tilkoblingstiden. Vi har i den forbindelse også talt om at få sat en kraftig lampe op, som oplyser gårdspladsen. HH er ved at indhente pris.

  4. Restauranten. KD orienterede om aftalen med Erik. For at det skal kunne betale sig at have en restaurant skal vi have flere arrangementer ind. En opgave for PR udvalget. Regnskabet viser et underskud. Til næste bestyrelses skal der laves en opgørelse over driften i den tid hvor Regitze var her og i den tid hvor Erik har været her. I september skal der træffes beslutning om hvad der skal ske til næste år. Diskussion om hvorvidt restauranten skal lukkes helt, således at der kan købes drikkevarer via selvbetjening. Mad kan købes til arrangementer ved forudbestilling.

  5. Nye skilte og teestedsmarkeringer. GPV vil sponsorere alle teestedsmarkeringer mod at få deres navn på skiltet. JPJ og PBI har indhentet tilbud på nye stativer i varmgalvaniseret til teestederne, som dem vi har i dag. Pris er 34.441 incl. moms. De bedste af stativerne bruges på pay & play banen måske. Luftfoto af hullerne taget fra drone til skiltene. Pris 10.000 incl. moms. Alt i alt regnes der med en pris på 50-60.000 kr. for nye skilte til 18 hullers banen. Diskussion af hvor pengene skal komme fra. Alt skal faktureres efter den 1. oktober.

  6. Mange 2-bolde, især i weekenderne. Hvad gør vi ved problemet? Punkt 6 i klubbens ordensregler ændres til: Fortrinsret på banen bestemmes af gruppens spilletempo. Enlige spillere har ingen fortrinsret på banen. I weekends og helligdage har 3 og 4 bolde fortrinsret. 2 bolde har ingen fortrinsret i weekends og helligdage. I weekenderne er tiderne 9.00 – 14.00 forbeholdt 3 og 4 bolde. HH sætter 2 boldene sammen i dette tidsrum fredag sidst på dagen. Der sættes info på Golfbox, der sendes nyhedsbrev ud og det skrives på hjemmesiden.

  7. Generalforsamlingen den 23. november 2016 KD kontakter DGU for at aftale et møde for at gennemgå klubbens vedtægter, for at se om de skal ændres og i så tilfælde til hvad. Formålsparagraffen skal ændres. VK og MM ønsker ikke at fortsætte i bestyrelsen. Alle går i tænke boksen for at finde mulige emner til næste bestyrelsesmøde. HPM mangler procedurer. KD der skal holdes flere forretningsudvalgsmøder end hidtil.

  8. Jubilæumsudvalget Forslag fra jubilæumsudvalget til brug af jubilæumsfond. Forslaget drejer sig om en tilbygning til øst gavlen med glasparti. Bestyrelsen synes ikke det er nogen god ide, da restauranten i forvejen ikke er udnyttet særlig meget. Dette skal også ses i lyset af, at vi kommer ud med et underskud i år, så der vil i medlemskredsen ikke være stor forståelse for, at der planlægges byggeri, selv om det er ”fondspenge”, der bruges. Bestyrelsen foreslår, at jubilæumsudvalget i stedet overvejer at bygge garage til golfbiler for pengene, da der er hårdt brug for den.

  9. Orientering fra udvalgene. Baneudvalg – JPJ – Strømudtag til campingvogne/mobilhome forbedres. PBI kontakter Højmark El. Der opsættes en skraldespand på nederste niveau af parkeringspladsen. Vinterbanen bliver ligesom sidste år. Det undersøges hvad 8” hulkopper koster. Plejeplanen blev godkendt. Lægges ud på hjemmesiden. Sportsudvalg – PBI – Der spilles Danmarksturnering i den kommende weekend. Og holdene spiller om at blive i den nuværende pulje. Der er kredsturnering den 20. august. Begynderudvalg – VK – Inger Nielsen er kommet med i begynderudvalget. Der er få til begyndermatcherne. VK vil komme med forslag om at der skal gennemføres 3 begyndermatcher før man kan få bagmærke. Diskussion om 37-72 turnering. HH spurgte om både Spil med dagen den 21. august og Spil golf med en ven den 24. august skal gennemføres. Spil golf med en ven droppes. Sponsorudvalg – FC – Orienterede kort om det nye sponsorkoncept, som skal præsenteres til sponsordagen. Udvalget vil se på klubbens leverandører, for at finde nye sponsorer. PR udvalg – FC – Et godt udvalg. Formålet for udvalget godkendes på næste bestyrelsesmøde. Turneringsudvalg – FC – Tama Cup fredag, kan det være en gunstart, da der er meget få til præmieoverrækkelsen? VK foreslog at vi til næste år er med i Hästens turneringen.

  10. Orientering ved formand og daglig leder. KD – Orienterede om at han er ved at lægge sidste hånd på tilbagemeldingen om arbejdet med visioner og strategier. Sendes ud til bestyrelsen snart. KD – Møde med Kirkeskolen omkring skolegolf tirsdag den 9. august. Johnny og KD deltager i mødet. KD – LAG midler. Vi skal selv finansiere 50% af det vi søger om midler til. Vi venter til marts 2017 med at søge. Skema til Mobilepay blev underskrevet.

  11. Eventuelt Intet at bemærke.