vis-nyhed

« Tilbage

Bestyrelsesmødet den 8. maj 2014

Skrevet d. 08/05-2014 af: Hanne Häggqvist

Resumé af bestyrelsesmøde den 8. maj 2014 

Deltagere: Bent Byskov (BB), Rikke L. Omme (RLO), Peder Bro Iversen (PBI), Jens Peder Jespersen (JPJ), Mads Møller (MM), Jytte W. Hansen (JWH), Hanne Häggqvist (HH) samt i noget af mødet Johnny Streit (JS) 

Afbud: Vagn Krogsgaard 

Referent: Hanne Häggqvist 

1. Input fra Johnny Streit og Erik Willumsen. Erik deltog ikke mødet. Turbohold - JS spurgte til bestyrelses holdning vedr. ”turbohold” og forklarede hvor mange stopklodser der er i forløbet. Bestyrelsens holdning er at deltagerne i weekendens arrangement kun skal deltage i 1 begyndermatch, såfremt JS vurderer at de har bestået det de skal og ikke behøver flere begyndermatcher. Der er 3 som JS mener er klar til bagmærke efter 1 begyndermatch. Juniorer - JS gennemgik og begrundede sit forslag til en opdeling af bambier og juniorer. Den foreslåede opdeling på 6-9 år = 300 kr., 10-12 år = 600 kr., 13-15 år = 1.000 kr. og 16-18 år = 1.450 kr. blev godkendt. Opdelingen foretages nu, men økonomisk slår det først igennem til næste år for de nuværende medlemmer. Et prøvemedlemskab for juniorer koster 600 kr. som hidtil. Hjemmesiden – JS orienterede om at mail til Dejbjerg ikke er blevet sendt fra Vestjysk Marketing. Har ligget i en kladde siden påske. JS har været på kursus torsdag den 8. maj om formiddagen. Begynder at flytte materialet fra den gamle hjemmeside til den nye i næste uge. Der skal oprettes en Google analytisk – det er gratis og ligeledes Youtube konto som også er gratis. Internet – Det kører OK nu, men der har været nogle problemer som nu er løst. Der har indtil nu være et gæste login, men der åbnes nu op for brugere, så der ikke behøves login. Dette følges dog nøje, således at det ikke bevirker de ansattes arbejde på nettet. Lektioner - Kalenderen er ved at blive fyldt med lektioner. Bestyrelsen har kun positive tilbagemeldinger. 

 

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 12. marts 2014. Referatet blev godkendt og underskrevet. 

 

3. Orientering ved formand og daglig leder. ERFA-møde - VN orienterede om mødet i samarbejdsklubberne. HH spørger Struer, om vi kan få en kopi af deres turneringsdrejebog. HH skal ligeledes snakke med Lemvig omkring deres Probox aftale om min. 13.000 kr. Vandafgift - VN orienterede om udviklingen i vandafgiftssagen. Vi afventer en 

 

 

endelig afgørelse. Afslag - Vi har fået afslag på vores ansøgning til Ringkøbing-Skjern Kommune om midler til garage til golfbiler. Shopaftalen - VN og Brian Caspersen har haft et møde, hvor man er blevet enige om en skriftlig aftale. Denne aftale skal genforhandles i august. Bestyrelsen diskuterede konditionerne når klubbens medlemmer handler i Ikast. I dag får vi ikke noget ud af disse handler. Bestyrelsen er enig om at tilbud der er gældende i Ikast også skal gælde i Dejbjerg. HH oplyste, at i april måned er der omsat for 31.442 kr. heraf tilfalder de 7864,05 kr. Dejbjerg. Greenkeeperne - VN orienterede om at Bjarne Häggqvist er holdt. Knud Erik Bollerup har meddelt at han holder til efteråret. Knud Erik og Henning Hansen deles om ansvaret. Ib Sørensen har sagt ja til flere timer og Mads Peder Madsen er ansat til at samle bolde op på træningsbanen. Terrasse møbler - Vi har fået nye terrasse møbler, hvor Rahbek Fonden har givet 35.000 kr. til. Det skal ud på hjemmesiden samt i nyhedsbrev. Leje af biler - RLO – skal vi åbne op for at der ikke skal være regler for leje af biler i Dejbjerg. Det blev besluttet at alle kan leje bil fremover. Dog skal det være sådan, at medlemmer som køber bil og som har gangbesvær kommer forrest på ventelisten til en garageplads. Kørselspenge - HH er blevet spurgt om 3. division senior også kan få kørselspenge. Svaret er ja, da de er en del af Danmarksturneringen på lige vilkår som de andre hold. Lejekontrakt - HH spurgte til underskreven lejekontrakt på leje af siloplads. PBI rykker for dette. 

 

4. Økonomi. JWH gennemgik udleverede balance pr. 31. marts 2014. Især baneomkostningerne er overskredet på lønsiden, men dette skyldes bl.a. Bodils hærgen, som gjorde at Knud Erik Bollerup og Henning Hansen ikke har været fyret i vinter. Knud Erik Bollerup mener at budgettet nok skal holde. 

 

5. Junior i Dejbjerg Golf Klub. Se punkt 1. 

6. Krav om EGA handicap ved klubbens turneringer. Den tidligere beslutning fastholdes. Der sendes mail til alle de medlemmer, som ikke har EGA handicap om reglerne samt orienteres i nyhedsbrev. 

 

 

7. Ture i de forskellige udvalg. Skal juniorudvalget have greenfee kort til andre baner til deres udflugt og skal resten af udvalgene også? Dette blev diskuteret. Er til overvejelse. 

 

8. Hjemmesiden. Se punkt 1. 

 

9. Orientering fra udvalgene: Baneudvalg – Ude området ved klubhuset hører under greenkeeperne. Stakit ved kældernedgang fjernes. HH sørger for at stakit ved shop males som bagrummet. Begynderudvalg – Intet at bemærke. Bladudvalg – Intet at bemærke. Handicapudvalg – Intet at bemærke. Husudvalg – Intet at bemærke. Juniorudvalg – Intet at bemærke. PR- og sponsorudvalg – BB orienterede om at det er besluttet at der skal max. sælges 10 stk. reklamer på Probox til 5.000 kr. pr. stk. BB udleverede folder og salgsmateriale til bestyrelsen og opfordrede til, at alle gør en indsats for at sælge nogle af de ledige ting. Udvalget vil gerne om partneraftalerne kommer ind under sponsorudvalgets sponsorkoncept. BB orienterede om udvalgets arbejde med netværksgolf, hvor Villy Svinth har lavet et oplæg. Udvalget mødes snart for at diskutere dette oplæg. BB har genforhandlet sponsoraftale med Skjern Udestuer, og har i den forbindelse lovet at de må hænge brochurer i starter huset, men udvalget er enig om at det ikke er en god ide. Aftalt der anskaffes en brochure holder til klubhuset, hvor de kan have nogle brochurer i. Holderen hænges i restauranten. Sportsudvalg – Intet at bemærke. Turneringsudvalg – RLO orienterede om et netop afholdt møde i turneringsudvalget angående opgørelse af resultater i Golfbox. 

 

10. Eventuelt. Spil golf med en ven den 28. maj kan ikke blive afholdt, da der den samme dag er Anders Dahl Cup. Aftalt at der holdes åbent hus den 15. juni, men denne dag spilles der Danmarksturnering, så den 22. juni bliver der afholdt åbent hus.