vis-nyhed

« Tilbage

En forrygende weekend

Skrevet d. 01/04-2019 af: Af Jette Bentsen

Den forgangne weekend har været helt igennem forrygende i Dejbjerg Golf Klub.
Lørdag var der arbejdslørdag, og søndag både Company Day for Mr. Thomsen Skjern og Åbent Hus om eftermiddagen for potentielt nye medlemmer i klubben.
Om lørdagen mødte 80 medlemmer op klokken 8.30 til den traditionelle arbejdslørdag. De blev udstyret med koste, skovle, malerpensler med mere for så at gå i krig med de opgaver, som klubbens baneudvalg og greenkeeperstaben havde klar.
Formiddagen igennem blev der knoklet, en masse opgaver blev udført - og greenkeeperne kan nu krydse dem af som veludførte.
Klokken 12.30 serverede cafeen suppe - kaldet farmors suppe - den var både velsmagende og selvfølgelig hjemmelavet. Derefter deltog de, som ønskede det, i en runde golf på 9 eller 18 huller.
 Fra klubben skal lyde: Stor tak til de medlemmer, der gav en hånd med.
Mange opgaver blev nået til arbejdslørdagen.
På klubbens Facebook-side kan du eventuelt se flere billeder fra arbejdslørdagen. 
 
Søndag havde Mr Thomsen Skjern inviteret til Company Day, hvor der var godt 50 spillere ude på den store bane og cirka 30 på Pay and Play-banen. På begge baner var spillelysten stor - med pudsige episoder til følge. Eksempelvis var der et tee-slag på hul 1 på Pay and Play-banen, hvor det heldigvis ikke var spilleren, der "kom i klemme", men bolden, som efterfølgende blev erklæret uspillelig.
Efter matchen var cafe hul 19 klar med en rigtig god buffet med hjemmelavde retter. Mr Thomsen udtrykte stor tilfredshed med arrangementet.
 
Søndag eftermiddag havde klubben tillige inviteret til Åbent Hus, hvor begynderudvalget stod klar til at fortælle om vores dejlige sport og samtidig vise klubben frem. Der var et rigtig godt fremmøde, så på et tidspunkt var mødelokalet i kælderen faktisk for lille ...
De fremmødte fik en lille lektion i putningens glæder og derefter en instruktion i golfsvinget. De fik tillige mulighed for at spille på Pay and Play-banen.
Dagen resulterede i 17 nye golfere, som starter på begynderforløbet, samt flere meget interesserede.
Så jo - det var en forrygende weekend i Dejbjerg Golf Klub.
Til Company Day var godt 50 spillere ude på den store bane, mens cirka 30 spillere dystede på Pay and Play-banen.
En spiller var så uheldig på hul 1 på Pay and Play-banen i sit tee-slag at få leveret bolden sådan her ... Uspillelig, ja tak.
Der blev gået til den med godt humør på Pay and Play-banen, der blandt andet har fået nye måtter, som det ses på billedet.