vis-nyhed

« Tilbage

Guldholdet hyldet

Skrevet d. 16/09-2018 af: Af Jette Bentsen

I forbindelse med at det lørdag var de frivilliges dag i Dejbjerg Golf Klub blev guldholdet - se eventuelt tidligere nyhed - hyldet.
Medlemmer med Las Stefansen i spidsen havde sørget for gulddug, guldlys, guldbolde, guldpynt og guldøl til de fem fra holdet, der deltog lørdag.
De blev kaldt op og placeret ved guldbordet af formand Kurt Dalgaard - og derefter behørigt hyldet af de omkring 100 medlemmer i golf-cafeen.

Holdet blev fredag danske mestre i veteran C i regionsgolf. Vestjyderne var i tre biler kørt til Sydhavsøerne allerede torsdag, fordi der faktisk er omkring fire timers kørsel fra Dejbjerg-området til Falster.

Holdet har i sæsonens løb spillet sig gennem først gruppespillet i foråret, og siden 1/8-finalen, 1/4-finale og semifinalen, hvor Århus Ådal i august blev besejret 6-5.
Undervejs er der brugt flere spillere på holdet. Men tre af de gennemgående spillere - Keld Jensen, Hanne og Vagn Krogsgaard - var alle på forlængst planlagt ferie, da finalen skulle spilles i fredags. Så der blev indkaldt reserver, og det må jo siges, at det gik helt godt...

I finalen blev Skjoldnæsholm besejret 7-4 I en særdeles spændende finale. Helt frem til sidste bold!
Først tabte Dejbjerg en herresingle, så vandt Dejbjerg en herresingle, så tabte Dejbjerg en herresingle og vandt foursome. Det betød 5-4 til Dejbjerg inden sidste spiller - nemlig damesingle ved Sine Marie Holm. Hun leverede en tæt match mod sin modstander, hvor det var helt lige før sidste hul ...
Heldigvis vandt Sine Marie så sidste hul, så vestjyderne kunne juble over 7-4-sejren.

På billedet ses (fra venstre) Gunnar Iversen, Aksel Krogsgaard, Hugo Pedersen, Laura Tang Madsen og Bjarne G. Hansen ved guldbordet.