vis nyhed

« Tilbage

Info omkring shoppen

Skrevet d. 13/10-2020 af:

Kære Medlemmer

 

Hvis I er ude i klubben og kigger ind i shoppen, så kan I se, der er sket ændringer, idet tøjet i shoppen er væk.

 

Årsagen er, at vi har de sidste år haft en aftale med Backtee, hvor vi har haft tøjet i kommission. Backtee har fået ny ejer og laver derfor et nyt koncept, som betyder at vi ikke længere kan have aftalen om kommission. Så hvis vi skal have tøj i shoppen, skal vi ud og købe et varelager og selv ligge inde med tøjet – det ønsker bestyrelsen ikke. 

 

Klubben har reserveret den velkendte Backtee container til uge 29, og her kan gavekort selvfølgelig bruges. Vi er tillige i forhandlinger med Backtee om at få Containeren stillet til rådighed i en uge omkring vores åbningsturnering, men mere herom senere, men skulle det lykkedes kan gavekort også bruges her.

 

Vi vil stadig have en shop med mulighed for køb af bolde, tees, handsker, strømper, kasketter, assorries  m.m. men ikke tøj og udstyr.

 

Vi er klar over, at der er medlemmer som har gavekort for større beløb, så derfor har klubben vedtaget, at hvis man har gavekort til shoppen for over 200 kr.  kan disse indløses til udbetaling (overførsel til konto). 

 

Henvendelse om udbetaling skal ske i shoppen/på kontoret inden den 15. december 2020.

 

Gavekort på 200 kr. eller under kan fortsat bruges i shoppen til bolde, handsker m.m.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen