vis-nyhed

« Tilbage

Pink Cup for 20. gang - med lyserød gaveregn

Skrevet d. 15/06-2022 af: Af Jette Bentsen

Kræftens Bekæmpelse har siden 2003 - sammen med landets golfklubber - arrangeret golfturneringen Pink Cup - en landsdækkende turnering til fordel for brystkræftsagen.

I Dejbjerg har vi været med hele vejen.

Således kunne Pink Cup tirsdag 14. juni fejre 20-års jubilæum i en sand regn af præmier.

Pink Cup-udvalget havde fået en masse velvillige butikker og virksomheder fra lokalområdet til at donere gaver til kampen mod brystkræft, og derfor var der både mange præmier i selve turneringen og i det traditionelle amerikanske lotteri.

70 kvinder spillede med i turneringen, der havde løbende start mellem klokken 14 og 16. 
Omkring klokken 20.30 var alle samlet i klubhuset, og de sidste hold kunne nyde en lækker tapas-tallerken og kaffe med rabarber-kage efterfølgende.

Flere lodder til lotteriet blev solgt, og der blev flittigt gættet på, hvor mange bolde der monstro var i bowlen?

Selve turneringen var en stableford i to rækker, hvor vinder af A-rækken og B-rækken skal repræsentere Dejbjerg Golf Klub i landsfinalen i Svendborg til september.
Der blev leveret høje scores af de 70 kvinder, så A-rækken blev vundet af Marianne Brændstrup (t.h.) med 44 point og B-rækken af Aase Johansen ligeledes med 44 point.

Der blev også spillet om længste drive på et par huller, mest lige drive på hul 7 samt nærmest flaget på par 3-hullerne.

Dejbjerg Golf Klub kan i år runde 1 million kroner i støtte via Pink Cup til Kræftens Bekæmpelse i løbet af de 20 år. Til og med 2021 er der indsamlet omkring 991.000 kroner - så Pink Cup-udvalget forventer at runde millionen i år. Det skal ske via turneringen tirsdag og via salg af T-shirts og andre Pink Cup-ting (se reolen i forgangen). 

Forud for 2022 er Dejbjerg Golf Klub den danske klub, der har indsamlet næstflest penge til brystkræftsagen.
Og sådan skulle det gerne fortsætte, lyder det fra Dejbjergs Pink Cup-udvalg.