vis-nyhed

« Tilbage

Sådan sluttede sæsonen 2020

Skrevet d. 06/10-2020 af: Af Jette Bentsen

 

Lørdag 3. oktober var der afslutningsmatch for eftermiddagspigerne. 25 golfere havde meldt deres ankomst til en match, der blev afviklet i meget blæsende - men dog anstændigt - oktobervejr.

Der blev spillet både individuelt og i hold, lige som der var præmier til nærmest flaget på hul 3 og 18 - samt længste drive på hul 8.

Efter runden havde Firkløveret arrangeret en lækkert tre-retters menu fra Pakhuset i Skjern. Virkelig velsmagende mad, der blev tallerken-serveret af trioen Bugge, Christensen og Vestergaard i køkkenet.
Oven i købet var der smuk kage-tapas a la Ulla Simonsen og Heidi Bro Iversen som dessert. På det tidspunkt kunne de færreste nok spise mere, men smage skulle man jo ...

Undervejs i aftenens program blev der uddelt præmier.
Dagens match blev i A-rækken vundet af Heidi Bro Iversen med 35 point foran Karin Nüchel med 34 point. B-rækken blev vundet af Hanne Holmstrup med 35 point foran Vibeke Horn Lauritsen med 31 point. Der var præmier til de syv første i begge rækker.
Nærmest flaget blev vundet af Jytte W. Hansen på hul  3 og Anne Kirstine Vestergaard på hul 18, mens Jytte W. Hansen også løb med et inponerende langt drive - i modvind - på hul 8. 

Holdpræmien blev udregnet på en anden vis end sædvanligt. Det var nemlig dårligste og bedste score på holdet, der blev lagt sammen på hullerne ... Vinder-holdet var Kis Stefansen, Karin Nüchel, Inger Vestergaard og Susanne Christensen.
Dertil kom en præmie til nummer 25 og en præmie til den spiller med flest stregede huller på dagen.

Ud over dagens match var der også et væld af præmier til Årets Score og Sommerens Score i A, B og C-rækken. Præmiebordet var imponerende, og velindpakket og udvalgt med stort hjælp fra Ella Christensen.

Undervejs i aftenens program blev der også evalueret på sæsonen, der sluttede. En noget usædvanlig en af slagsen på grund af corona. Blandt andet kom det frem, at samarbejdet med Skærbæk Mølle ikke fortsætter i sæsonen 2021. Det gør til gengæld nogle fælles matcher med formiddagspigerne.