vis-nyhed

« Tilbage

Trænerduo klar til sæsonen 2023

Skrevet d. 21/12-2022 af: Af Jette Bentsen

 

Dejbjerg Golf Klub er nu klar til at præsentere trænerduoen, som skal hjælpe medlemmerne i sæsonen 2023.

Klubben har i samarbejde med Holmsland Klit Golf ansat den nyuddannede PGA-træner Mathias Dall Knudsen fra 1. marts.

Mathias er 25 år og skal arbejde to dage om ugen (tirsdag og onsdag) i Dejbjerg og tre dage om ugen i Holmsland.

I dag er bopæl og hjemmebane i det østjyske, idet han har taget sin PGA-uddannelse i Vejle Golf Klub. De seneste tre år har været en blanding af praksis og skoleophold, så han her fra marts kan flytte til Ringkøbing og tage hul på tilværelse som fuldtidstræner.

Mathias er opvokset i Askov og begyndte at spille golf allerede som fireårig i Holsted Golfklub. Siden fulgte en årrække i Kaj Lykke Golfklub, inden ISI (idrætsefterskolen i Ikast) var med at skabe drømmen om at blive træner.

- Vi havde nogle fantastiske trænere på ISI, hvor jeg også fik en idé om, hvordan det ville være at blive træner, fortæller Mathias.

Efter 10. klasse slog Mathias livsbane dog en anden vej, idet han begyndte som slagter og havde fem og et halvt år som butiksslagter på Fanø.

Som 23-årig ramte arbejdslivet igen golfbanen, idet Mathias begyndte sin PGA-uddannelse i Vejle. 

Flytningen til Vestjylland glæder Mathias sig til: 
- Det er da lidt af en drøm at kunne kalde sig cheftræner. Og jeg glæder mig til at kunne være med til at udvikle unge golfspillere.

Det præcise kendskab til banerne i Holmsland Klit Golf og Dejbjerg Golf Klub er ikke stort.
- Jeg har nok spillet Dejbjerg et par gange som junior, mindes den nye træner, der aldrig har slået ud på banen i Søndervig.

Men med et handicap på +1 er det nok ikke det store problem :-)

BIDT AF GOLF

Også den anden part af trænerduoen i Dejbjerg er bidt af golf. Michael Nielsen, der allerede er i gang i Dejbjerg, er ansat i et fleksjob på op til 26 timer om ugen.

Han skal ud over at træne også hjælpe i shoppen og på kontoret. Hver torsdag plus hver anden weekend skal han tage over for den daglige leder.

41-årige Michael bor i Højmark og er meget fleksibel omkring sine arbejdtider.
- I princippet er alle dage i spil, jeg skal bare selv holde øje med timerne, forklarer Michael.

Klik her, hvis du vil se, hvordan du booker en træningstime hos ham.

Michael begyndte at spille golf som 17-årig og kom erhvervsmæssigt ind i golfverdenen for cirka 10 år siden, da han begyndte at arbejde i en golfbutik. I 2018 begyndte han i et fleksjob som assistenttræner i Åskov Golfklub, og sådan er det fortsat lige siden.

Michael er glad for at kunne leve af sin hobby og ser frem til at hjælpe medlemmerne i Dejbjerg med at få det bedste ud af deres golfspil - samtidig med at det er hyggeligt.