vis-nyhed

« Tilbage

Træning, Texas Scramble - og masser af smil

Skrevet d. 08/05-2021 af:

 

Fra morgenstunden lørdag var der fyldt med kvinder i klubhuset. En træningsweekend med gæstetræner Mette Kramer fra Samsø havde trukket fuldt hold - faktisk var weekenden overtegnet på blot et døgn, da tilmeldingen blev åbnet.

De 24 kvindelige medlemmer var - efter morgenmad og velkomst i klubhuset - i gang på indspilsbanen og på Pay & Play-banen fra klokken 9. Sådan fortsatte dagen med træning, frokost, mere træning, Texas Scramble for 8 hold  - og endelig aftensmad, Kahoot-quiz og præmieoverrækkelse ved aftentide.

Der blev i dagens løb slået et utal af slag særligt på indspilsområdet - små konkurrencer var indlagt, og det hele blev suppleret af masser af snak og smil.

Træningsweekenden fortsætter søndag. Nedenfor ses en stribe billeder fra førstedagen.

Birgitte, Rikke og Susanne i gang med Texas Scramble. Birgitte gik tidligere lørdag 6 huller på Pay & Play-banen i 25 slag, hvilket var nok til at at blive bedst på rødt hold (de 12 deltagere med højeste handicap).

Laura, Gerd og Solveig spillede på hold sammen.

Aase, Else og Sara klar til at slå ud på hul 3.

 

 Grethe, Anne Mette og Karin er på vej til hul 6, som blev et udfordrende hul for trekløveret. Anne Mette gik tidligere lørdag 6 huller på Pay & Play-banen i 23 slag, hvilket var nok til at at blive bedst på grønt hold (de 12 deltagere med laveste handicap).

Heidi, Margit og Lone på vej op af hul 5.

Kis, Sine-Marie og Vibeke har lige slået ud på hul 5. Trekløveret vandt Texas Scramble med imponerende 38 slag.

Bente, Anna Kirstine og Camilla endte som nummer 2 i matchen med 41 slag. Gæstetræner Mette Kramer (t.h.) spillede et hul på hvert af de 8 hold.

Bodil H, Inger og Bodil A har lige slået ud på hul 4.