vis-nyhed

« Tilbage

Ug 29 slået i gang med højt humør

Skrevet d. 18/07-2022 af: Af Jette Bentsen

 

 

Den velkendte rabatuge i Dejbjerg - uge 29 - er mandag blevet slået i gang med manér.

Således melder køkken-personalet med Lone Garner i front, at der mandag blev serveret cirka 250 portioner stjerneskud og pariserbøf til de mange greenfeegæster.

Pr-udvalgets udsendte møder køkken-folket i et kort pause midt på eftermiddagen i skyggen foran klubhuset.
Der er ikke tvivl om, at det bliver en meget travl uge. Men også en sjov oplevelse med mange glade gæster.

Og som en af dem smiler skævt: -  Jeg har da fri i morgen - og også på torsdag ...

Der er ekstra mange frivillige i gang i klubben hver dag i uge 29, for at ugen kan hænge sammen. Mandagens mange gæster går fra morgenstunden i en lind strøm ud til en runde golf og vender tilbage til cafeen 4-5 timer senere.
De sidste greenfeegæster mandag går ud så sent som kort før klokken 17.

Og sådan fortsætter det hele ugen. Det betyder, alt efter hvordan ugen udvikler sig eksempelvis vejrmæssigt, at omkring 1500 gæster kommer forbi de 18 huller og Café Hul 19 i ugens løb.

På kontoret finder pr-udvalgets udsendte Preben Knudsgaard. Efter at have været på benene siden tidlig morgen er et par minutter siddende på en kontorstol dejligt. Men den daglige leder er glad. Meget glad. For det går, som det skal.

Gæsterne er smilende, solen skinner, og der er masser af ros, når golferne kommer ind fra runden, og når de siger "tak for i dag".

Parkeringspladsen er fyldt - der er omkring en håndfuld autocampere bagest på p-pladsen, og bilernes placering på det grønne græsstykke bag garagen afslører, at der har været mange gæster i klubben i dagens løb.

 

I cafeen piler frivillige frem og tilbage med stjerneskud og pariserbøffer. 

Service skal vaskes op, og der skal også ryddes op efter nogle af gæsterne, når de har spist.
Ikke alle er så velopdragne (som vi klubmedlemmer naturligvis er), at de selv rydder brugt service af  bordet og sætter hen på rullebordet i cafeen.

På terrassen er en flok på omkring 15 gæster ved at sige farvel til hinaden. De har tydeligvis sat hinanden stævne til uge 29 i Dejbjerg.
Og haft en skøn oplevelse både under og efter runden.

Rundt om det næste hjørne på terrassen sidder otte personer fra Himmelbjerg Golf Klub. De har slået ud klokken 10.32 og 10.40 og er nu i gang med en sen frokost. Bemærkningerne fyger over bordet, som dagens runde evalueres hos Inger, Else, Kirsten, Peter, Rasmus, Orla og Steen.

"Det hjælper altså med et par 4-pointer ..."
"Hvor længe kan du kalde dig begynder?"
"Kan I spille igen 5. og 19. august?"

Jargonen viser, at flokken kender hinaden godt. Og de spøgfulde bemærkninger kræver, at man kender gruppen for helt at forstå de små finter.

Men humøret er højt, og begejstringen for dagens runde og banen i Dejbjerg er i top.
Der er lavet scores på både 34, 35 og 38 point, så smilene er brede de fleste steder hos gruppen, der spiller sammen i Himmelbjerg Golf Klub i hvert fald en gang hver 14. dag.

"Vi fik en dejlig modtagelse, da vi kom".
"I  har en pæn og velholdt bane".
"Maden var god".

Flokken har tydeligvis haft en god dag med besøget til rabatuge i Dejbjerg. De fleste af de otte har tidligere spillet i Dejbjerg, og da jeg nysgerrigt spørger:
- Kunne I finde på at komme igen til næste år?

... falder svaret hurtigt og nærmest i kor: "Ja, selvfølgelig kommer vi igen".